More

  Chitara funcțională creată din 106 iPhone-uri

  Dacă ești talentat, nu are cum să fie prea greu să creezi o chitară din iPhone-uri. Pare ciudat, dar câțiva ruși ne dezvăluie cum arată chitara funcțională creată din 106 iPhone-uri și un iPod Touch.

  La ce preț se ridică această invenție

  Nu este prima dată când vedem diferite modalități de a reutiliza un dispozitiv Apple vechi. Dar acesta este cel mai interesant de până acum.

  Această chitară unică este vândută de magazinul de chitare din Moscova, Copper Guitars. La baza chitării se află un Fender Telecaster din 1999, iar bijuteria ar putea fi a ta pentru ceva mai mult de 5,409 euro.

  Inițial, Copper Guitars ar fi vrut să vândă chitara cu prețul de aproape 1 milion de euro. Însă, prețul a scăzut dramatic, iar invenția costă acum 5,409 euro. Desigur, chitara vine cu un toc special care intră în acest preț, dar trebuie să mai plătești în plus pentru livrarea acesteia.

  Cum arată chitara funcțională făcută din 106 iPhone-uri

  Cum arată chitara funcțională creată din 106 iPhone-uri

  Chitara a fost făcută de Artem Mayer la Copper Guitars și cântărește aproximativ 3,6 kg. Mayer a construit corpul acesteia folosind un pat din iPhone-uri, apoi a conturat forma chitării și a decupat-o din acel pat.

  Din păcate, chitara nu are o bandă transparentă în jurul corpului pentru a o proteja de diferite obiecte care ar putea intra în ea.

  Diferitele culori și telefoane de la Apple fac chitara să fie o invenție la care puțini oameni s-ar fi gândit. Cu toate acestea, nu numai designul este uimitor la această operă de artă. Ci și faptul că poți cânta la ea, ținând cont de materialul din care este creată.

  Surprinzător, iPhone-urile au într-adevăr o mulțime de frecvențe ridicate, în ciuda faptului că blocul de susținere al chitarei este făcut din mahon.” spune Mayer.

  Mai jos poți viziona videoclipul pentru a vedea cum a fost construită chitara pas cu pas.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here