More

  Chrome pentru Android îți reamintește să-ți închizi filele inutile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noua funcție de la Chrome pentru Android vine în ajutorul utilizatorilor care deschid multe file și uită să le închidă. Funcția îți va sugera să închizi filele de care nu mai ai nevoie.

  Noua funcție Chrome pentru Android se numește ”Suggest to close Tabs”

  Încă din August, Google s-a concentrat pe această funcție exclusivă pentru Chrome pe Android, numită “Suggest to close Tabs”. Ca și alte funcții Chrome, Suggest to close Tabs a fost ascuns la început în chrome://flags. Însă, funcția a fost deja activată implicit pe Chrome Canary.

  Funcția Suggest to close Tabs propune utilizatorului să închidă filele care nu au fost utilizate peste un prag configurabil sau dacă acestea sunt duplicate.

  Chiar dacă funcția este activată de utilizator printr-un flag sau în mod automat de către Google, Chrome va ține cont de ultima dată când ai deschis și folosit fiecare filă. Odată ce acestea au depășit pragul și au devenit “învechite”, Chrome îți va recomanda să închizi acele file.

  Cum te mai poate ajuta funcția

  Dacă apeși pe recomandare, nu-ți vor fi șterse automat filele. Funcția îți dă posibilitatea să le revizuiești și să alegi ce trebuie închis și ce trebuie păstrat. Fiecare filă învechită este selectată în mod automat în revizuire, dar poți alege ce file sunt închise și ce file rămân în continuare deschise.

  Deși funcția se află încă în testare, Google nu a decis până acum cât timp trebuie să treacă pentru ca o filă deschisă să fie considerată învechită. În baza alegerilor disponibile prin flag, Google consideră o filă învechită după 4 ore, 8 ore sau 7 zile.

  Funcția a fost deja implementată pe versiunea 81 a Google Canary în mod implicit. Însă, poate fi adăugată manual și pe versiunea 79 de Chrome web. Din acest motiv, este greu de precizat când va fi introdusă funcția pe Android.

  Tu câte file ai deschise în acest moment în Chrome?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.