More

  Netflix lansează un remake al primului film Pokémon

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vești bune pentru fanii Pokémon! Netflix lansează un remake al primului film Pokémon, o versiune animată CGI a acestuia. Remake-ul se va numi Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution.

  Netflix lansează un remake al primului film Pokémon, dar în variantă CGI

  Faptul că filmul este o versiune animată CGI s-ar putea să nu-i încânte pe fanii filmului original. Pokémon-ul hiperrealist din Detective Pikachu a dispărut. În schimb, Evolution se îndreaptă către Pixar, cu o animație asemănătoare ca cea pentru Johny Johny Yes Papa.

  La fel ca și în filmul original, Evolution prezintă povestea pokémonului Mewtwo. Povestea este centrată pe personajele și pokemonii cunoscuți, precum Ash, Pikachu, Echipa Rachetă, Misty, dar și o mulțime de clone.

  Primul trailer al filmului arată secvențe cunoscute fanilor, precum crearea lui Mewtwo și competiția de antrenori, care declanșează pentru Ash și prietenii lui toată acțiunea filmului.

  Care era acțiunea filmului

  A trecut ceva vreme de la filmul lansat în 1998 și este posibil să nu-ți mai aduci aminte despre ce e vorba. Primul film Pokémon prezintă povestea lui Mewtwo. Pokémon-ul a fost creat de către cercetători, după ce aceștia au descoperit o modalitate de a exploata o fosilă mitică, a pokémon-ului Mew.

  Fiind împotriva regulilor naturii, Mewtwo este creat pentru a deveni un instrument de distrugere. Însă, Mewtwo devine conștient de propria sa origine și dorește să se răzbune împotriva creatorilor săi umani.

  Așadar, remake-ul readuce la viață filmul copilăriei pentru mulți fani ai desenului animat. Filmul a fost lansat inițial în Japonia, anul trecut. Deși părerile sunt împărțite în ceea ce privește grafica filmului, faptul că acesta va apărea pe Netflix înseamnă că vei putea experimenta o nouă abordare a filmului clasic.

  Mewtwo Strikes Back – Evolution va apărea pe Netflix luna viitoare, pe 27 februarie. Pregătește-te să revezi bătăliile dintre toți pokémonii tăi preferați și clonele lor, în special secvența cu Pikachu.

   

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.