More

  Google Chromebook primește actualizări timp de 8 ani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Chromebook primește actualizări timp de 8 ani. Vestea ar putea încânta utilizatorii de Chromebook-uri, însă nu chiar pe toți. Gigantul de tehnologie a făcut anunțul în cadrul BETT (British Educational Training and Technology Show)

  Google Chromebook primește actualizări timp de 8 ani – Însă nu se aplică pentru toate modelele

  Inițial, Google confirmase doar 6 ani de actualizări de software. Anul trecut, în noiembrie, compania mai adăugase încă un an, iar acum oferă pentru 8 ani de suport pentru Chromebook.

  De reținut este că asta nu înseamnă că toate Chromebook-urile din 2020 vor primi această perioadă de actualizări.

  După cum precizează Android Central, actualizările de 8 ani se vor aplica noilor Chromebook-uri pe o anumită platformă. Pe aceeași platformă se vor actualiza și tableta Lenovo 10e Chromebook și Acer Chromebook 712.

  Aceste dispozitive rulează pe o platformă specifică a sistemului de operare Chrome, pe care probabil și alte companii o vor utiliza în viitor.

  Companiile nu vor beneficia de aceste actualizări

  Cu toate acestea, multe companii ar putea utiliza o platformă diferită pentru Chromebook din acest an. Asta ar putea împiedica cei 8 ani de actualizări de software.

  Totuși, cel mai bun mod de a afla câți ani de actualizări va primi dispozitivul tău cu Chrome OS este să verifici lista AUE de la Google.

  De asemenea, Google a mai anunțat și îmbunătățirea consolei de administrare cu un timp de încărcare mai rapid. Mai mult, consola vine și cu posibilitatea de căutare și de filtrare între dispozitive. Încă un plus este faptul că poți vedea data de expirare a actualizării automate pentru fiecare dispozitiv în parte.

  Chiar și așa, ideea de a cumpăra un Chromebook în 2020 nu sună rău. Vei primi actualizări până aproape de sfârșitul deceniului. De precizat este faptul că sistemul de operare Chrome se va actualiza în fundal, așa că nu trebuie să te îngrijorezi dacă acesta este actualizat sau nu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.