More

  Motorola Razr începe să fie disponibil la precomandă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telefonul pliabil Razr ar fi trebuit să fie disponibil pentru precomandă încă din decembrie 2019. Însă, din cauza cererii mari, Motorola începe precomanda pentru telefonul pliabil Razr pe 26 ianuarie în America.

  Motorola Razr începe să fie disponibil la precomandă – Când va fi disponibilă și în alte țări

  Engadget a întrebat compania când va fi disponibilă precomanda și pentru alte regiuni. Însă nu au primit un răspuns până în momentul de față. Dar, pentru americani, telefonul poate fi precomandat prin Verizon, Walmart și website-ul Motorola începând cu 26 ianuarie.

  După această dată de precomandă, terminalele vor începe să fie livrate către clienți până la începutul lunii următoare. Motorola Razr va fi disponibil pentru achiziționare în magazine începând cu 6 februarie 2020.

  Suntem entuziasmați să vă spunem că, în America de Nord, Motorola Razr va fi disponibil pentru precomandă pe 26 ianuarie exclusiv pe Verizon, Walmart și motorola.com și va fi disponibil în magazine începând cu 6 februarie. Datele pentru alte piețe vor fi anunțațe local.„, spune compania.

  De ce este Razr atât de așteptat

  Chiar dacă Motorola Razr nu vine cu cele mai bune componente, după cum afirmă și compania că ”este primul dispozitiv pliabil al companiei”, clienții îl vor pentru designul care le aduce aminte de vechiul model Razr.

  Acesta vine cu un display pliabil, care îi permite să fie un smartphone cu un ecran full-size. În același timp, își poate păstra și designul autentic de Razr. Pentru acest model de telefon pliabil cu clapetă va trebui să scoți din buzunar aproximativ 1,350 euro.

  Cu siguranță Motorola Razr are un design unic, pe care nu-l poți cumpăra din alte parte, cel puțin momentan. Se zvonește că Samsung ar lucra la propriul telefon pliabil cu clapetă, care să fie asemănător cu modelul Razr.

  Chiar și așa, până atunci Razr ar putea fi achiziționat de mulți clienți din întreaga lume. Rămâne de văzut ce cifre de vânzări va înregistra acest terminal în perioada următoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.