More

  Chrome de la Google devine mai bun cu ajutorul Microsoft

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Chrome de la Google devine mai bun cu ajutorul Microsoft, chiar dacă pare un pic ciudat. Știm deja că browserul Internet Explorer nu a fost cel mai bun. Microsoft a lansat browserul Edge cu speranța ca utilizatorii să îi dea măcar o șansă. Cu toate acestea, Edge a preluat titulatura de „cel mai bun browser cu care să descarci Chrome sau Firefox”.

  Cu toate acestea. Microsoft a lansat noul browser Edge la începutul lunii atât pe macOS, cât și pe Windows. Lansarea a avut loc la fix un an după ce compania și-a anunțat planurile de a lucra îndeaproape cu proiectul Chromium și inginerii Google.

  The Verge a avut ocazia în exclusivitate să afle mai multe cu privire la decizia Microsoft de a lucra cu Google anul trecut. Acum, începem să vedem cât de aproape au ajuns să colaboreze Microsoft și Google prin introducerea funcție de management multi-tab în Chromium.

  Microsoft se implică în îmbunătățirea Chrome de la Google

  ”Dacă încă ești interesat să înlături asta din Edge, suntem încântați să dăm curs.”, se arată într-un mesaj transmis de inginerul de software Leonard Grey. ”Sună grozav! Îmi iau angajamentul pentru această problemă atunci.”, răspunde Justin Gallagher, inginer software Microsoft.

  Discuția întreagă se învârte în jurul posibilității de a muta mai multe tab-uri în altă fereastră. Este vorba de o funcție care există deja în Edge, iar acum Microsoft ajută la integrarea sa în Chromium și Chrome.

  La doar două săptămână după acest schimb de replici, Microsoft și-a asumat codul pentru a face schimbarea în Chromium. Adăugând, de altfel suport pentru mutarea mai multor tab-uri într-o nouă fereastră. Este prima schimbare pentru utilizatori pe care vedem că Microsoft o face pentru Chromium. Compania a făcut peste 1.000 de angajamente comparat cu anul anterior.

  Așteptăm să vedem schimbările care vor apărea în Chrome. Însă, Microsoft își ia angajamentul să aducă schimbări la proiectul Chromium din punct de vedere accesibilitate, performanță și compatibilitate atât pentru Edge, cât și pentru Chrome.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.