More

  Hoon Seol este noul președinte Samsung Electronics România și Bulgaria

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics Co., Ltd anunță numirea lui Hoon Seol în calitate de președinte al Samsung Electronics România și Bulgaria. Acesta va fi responsabil de gestionarea activităților companiei pe piețele din România și Bulgaria.

  Hoon a absolvit Universitatea din Coreea în 1996. În același an s-a alăturat echipei Samsung Electronics. În ultimii 24 de ani a contribuit la succesul companiei. El a fost responsabil de rezultatele excelente în departamentul Domestic Sales din Coreea, dar și din alte regiuni precum Asia de Sud-Vest și Sud-Est, Orientul Mijlociu și Nordul Africii.

  În 2018 a fost numit Corporate Vice President și șef al grupului TV Regional Product Management pentru Africa de Nord-Est și China în departamentul de marketing global, divizia de televizoare.

  Hoon Seol, noul președinte Samsung Electronics România și Bulgaria:

  Sunt onorat și entuziasmat că preiau conducerea Samsung România și Bulgaria. O filială care a avut rezultate foarte bune în ultimii ani și care are în continuare un potențial de creștere extraordinar. Am încredere că, împreună cu echipa de aici cu care de abia aștept să lucrez, Samsung România și Bulgaria va deveni una dintre cele mai bune filiale atât la nivel european, dar și global.

  Samsung România a fost înființată în 2010. Divizia a înregistrat rezultate excelente de-a lungul anilor. În prezent se situează pe primul loc pe piața de telefoane mobile și pe cea de televizoare. Totodată este unul dintre liderii din categoria electrocasnicelor.

  Hoon se alătură echipei în 2020. Vorbim despre un an important pentru companie, care intenționează să își consolideze poziția de lider și să ofere consumatorilor experiențe inovatoare.

  Anul 2020 marchează pentru Samsung începutul unei noi ere. Samsung, anul acesta mai mult ca niciodată, își propune să pună oamenii în prin plan și să le ofere acestora tehnologii care să răspundă nevoilor și stilului lor de viață. Soluțiile pe care Samsung le oferă evoluează pe măsură ce nevoile devin din ce în ce mai complexe.

  Una dintre nevoile actuale este securitatea datelor

  Motiv pentru care Samsung investește în acest domeniu, pentru că un mediu sigur pentru toți utilizatorii este una dintre cele mai importante priorități ale companiei. Tehnologii precum AI, IoT și 5G vor avea un impact profund asupra societății, precum și a spațiului în care ne desfășurăm activitatea.

  Samsung consideră că aceste tehnologii vor aduce schimbări fundamentale și pozitive în viața consumatorilor. Motiv pentru care va continua să investească și să lucreze îndeaproape cu parteneri din industrie pentru a aduce tehnologia mai aproape de oameni și pentru a educa generațiile viitoare.

  Samsung are o poziție importantă și unică în ceea ce privește aducerea la viață a inteligenței artificiale într-un mod conectat, prin ecosistemul divers de produse inteligente. În cursul acestui an, Samsung își propune să își consolideze poziția de pionier și să ofere o nouă generație de experiențe captivante, personale și inteligente.

  Nu în ultimul rând, pentru Samsung este important ca beneficiile tehnologiei să fie disponibile pentru toți și își ia responsabilitatea față de consumatorii săi că tehnologia și produsele sale vor ajuta la construirea unei luni mai bune.

  Noul președinte, Hoon Seol, se ghidează în activitatea profesională după trei principii

  Principii, de altfel, importante și pentru Samsung: comunicare eficientă, luarea asumată de decizii și ducerea la bun sfârșit a sarcinilor la timp. În timpul liber, îi place să asculte muzică, să citească, să joace basketball și golf, precum și să meargă la sală.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.