More

  Multifuncționala HP Smart Tank 515 All-in-One după o lună de utilizare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ne-ați cerut în repetate rânduri să vă recomandăm imprimante fiabile și accesibile. Așa că ne-am reapucat să testăm noi modele, pentru a avea de unde alege. Începem anul 2020 cu multifuncționala HP Smart Tank 515 All-in-One, Wireless, A4 pe care am testat-o o lună de zile.

  Aceasta are o capacitate de până la 18.000 de pagini alb-negru și 8000 color la prima utilizare. Pentru că o să găsiți descrieri pe diferite platforme pentru 8000 de pagini color și 6000 de pagini alb-negru, trebuie să fac următoarea precizare.

  Imprimanta conține în cutie, la cumpărare, rezerve de cerneală care asigură imprimarea de până la 18.000 de pagini alb-negru și 8000 color. Mai exact, conține 3 sticluțe de cerneală neagră, și câte una din cele color – albastru, roșu galben (sau cyan, magenta, yellow). În total, sunt 6 sticluțe.

  După epuizarea rezervelor de cerneală inițiale, pot fi achiziționate separat 4 sticluțe de cerneală din fiecare, iar cu acestea utilizatorii vor putea imprima până la 8000 de pagini color și 6000 de pagini alb-negru.

  Multifuncționala inkjet HP Smart Tank 515 este ideală pentru birourile de mici dimensiuni sau pentru utilizarea acasă

  Dacă ai elevi, liceeni sau studenți acasă, sigur au nevoie să imprime multe documente pentru școală. Decât să facă drumuri la librării pentru asta, să plătească mai mult decât face pentru imprimare, mai bine au propria lor multifuncțională acasă.

  HP Smart Tank 515 All-in-One costă 730 lei la eMAG în această perioadă, redusă de la 880 lei. Cel mai probabil, prețul va mai varia în funcție de campaniile de reduceri. Mai ales pentru că în urmă cu o săptămână am văzut-o disponibilă la un preț sub 600 lei. Și, credeți-mă pe cuvânt, își merită banii.

  Are un design compact, se utilizează intuitiv, iar o dată ce ai conectat-o la rețeaua wireless a locuinței, o poți folosi atât cu smartphone-ul, cât și cu laptopul sau PC-ul.

  Cum introduci cerneala în multifuncționala HP Smart Tank 515 All-in-One

  Dacă nu ai mai încărcat niciodată o multifuncțională cu cerneală, nu trebuie să îți faci probleme. Întreaga procedură este intuitivă, iar mai jos puteți viziona un scurt material video în care Cristi a făcut asta. Cu această imprimantă fără cartuș nu prea faci compromisuri. Practic, sticluțele de cerneală care vin în cutia produsului oferă suport pentru o utilizare de până la 3 ani de zile.


  Nu trebuie să umpli rezervoarele cu cerneală din prima, cum a făcut Cristi. Poți să introduci mai puțină cerneală, iar restul să o păstezi în sticluțe. Dacă ai nevoie să cumperi o nouă sticluță de cerneală GT 51/52, prețurile variază de la 39 la 55 lei pe eMAG. Însă, consumabilele sunt disponibile și la ceilalți parteneri HP. În medie, pentru printarea a până la 18.000 de pagini alb-negru sau a până la 8000 de pagini color, costul este undeva la 300 lei. Cu un cost de 0.0375 lei pe pagină color și 0.016 lei pe pagină alb-negru.

  Faptul că multifuncționala vine cu 6 cartușe (3 cu cerneală neagră, o sticlă pentru cyan, una pentru magenta și încă una pentru galben) face ca în final, costul imprimantei să fie de aproximativ 430 lei.

  Dacă printezi cu HP Smart Tank 515 o medie de 50 de documente alb-negru pe zi, timp de un an de zile, te costă în medie 300 de lei. Dacă ar fi să printezi 50 de documente alb-negru pe zi, timp de un an de zile la o librărie, cu un cost de 0.3 bani/pagină, cheltuiești suma de 5,475 lei.

  Multifuncționala HP Smart Tank 515

  Cum conectezi HP Smart Tank 515 All-in-One la wireless

  O dată ce inițiezi imprimanta, se imprimă automat un ghid de utilizare. De acolo, poți alege procesul de printare pe care vrei să îl folosești implicit. Noi am ales Metoda 3: Folosește panoul de control al imprimantei cu WPS.

  Dacă routerul tău sau mesh-ul (în cazul nostru) are un buton WPS (un buton cu însemn WPS sau un buton cu iconiță WPS), trebuie să urmezi pașii:

  1. – Apasă butonul de Wireless de pe imprimantă preț de 3 secunde. Bara de semnal Wireless va lumina intermitent.
  2. – Apasă butonul WPS de pe routerul wireless sau mesh (în cazul nostru) timp de 3 secunde. Apoi, așteaptă aproximativ 2 minute.
  3. – Intră pe 123.hp.com și instalează software-ul HP, după care începe să printezi.

  Multifuncționala HP Smart Tank 515

  Ce este HP Smart și de ce e bine să o folosești

  HP Smart este o aplicație intuitivă prin care poți să administrezi toată experiența ta cu multifuncționala. Recomandat este să îți faci un cont HP, pentru a putea folosi toate funcțiile disponibile.

  Prin Smart Tasks poți printa, trimite documentele prin email sau le poți salva în Dropbox, Google Drive, One Drive, Box, Evernote sau Quickbooks. Poți realiza foldere dedicate, în funcție de task-urile pe care le întreprinzi sau de proiectele pe care le ai.

  Prin Get Supplies ești transferat automat într-o pagină de Internet de unde poți alege furnizorii de la care să comanzi consumabile noi.

  Cu Print Photos poți imprima fotografii. Însă, atenție, pentru acestea ai nevoie de hârtie fotografică. Nu am încercat opțiunea, însă am utilizat Print Documents pentru listarea de contracte și facturi pe care le-am dus la contabilitate sau la colaboratori.

  Pentru a imprima, nu e necesar 100% să folosești HP Smart. Poți folosi imprimanta și fără aplicație. Dar dacă vrei o mai bună administrare a activității tale, e recomandat să o folosești. În plus, aplicația este disponibilă și pentru Android și iOS.

  aplicatie Android HP Smart

  Așadar, dacă vrei să trimiți prin email  un document, să îl salvezi în Cloud și să îl imprimi, o faci rapid cu HP Smart.

  Cont HP Smart

  Cum sunt culorile pe paginile imprimate de multifuncționala HP Smart Tank 515 All-in-One

  Știm cu toții că este foarte importantă calitatea printului. Dacă ai o imprimantă care printează mult, nu înseamnă că o face și bine. Esențial este să obții documente cu o calitate foarte bună a culorilor. Iar HP Smart Tank 515 nu face rabat de la calitate.

  Considerăm multifuncționala HP Smart Tank 515 o investiție inspirată. După cum am precizat anterior, costurile de imprimare sunt extrem de mici. Nu ai nevoie de studii avansate să folosești imprimanta. Poți să o administrezi cu o aplicație dedicată, iar calitatea printului, raportat calitate-preț este foarte bună.

  aplicatie HP Smart

  În plus, are un design atractiv și discret în același timp. Nu ocupă mult spațiu pe birou, o poți așeza fără grijă lângă monitor sau laptop, dacă ai un birou cu o lungime de 1,2m.

  Imprimanta are o capacitate de 100 de coli la intrare și 30 la ieșire. Dacă nu vreți să folosiți HP Smart, sunt disponibile și aplicațiile Apple AirPrint, Google Cloud Print, HP ePrint, Fire și Mopria.

  Display-ul acesteia este LCD Touchscreen și are 2 inch. Iar în cazul în care vrei printare față/verso, trebuie să faci asta manual. Nu are suport duplex.

  Dacă vă achiziționați HP Smart Tank 515 și o înregistrați pe acest site, aveți 3 ani garanție extinsă la produs.

  Dacă mai aveți întrebări legate de produsul testat de noi, nu ezitați să ne scrieți în comentarii. Dacă sunteți interesați să testăm și alte modele, așteptăm propunerile voastre.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.