More

  Google Maps a fost dat peste cap de 99 de telefoane

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un artist din Berlin, pe nume Simon Weckert, a reușit să dea peste cap Google Maps cu ajutorul a 99 de telefoane. Acesta a rulat aplicația de navigație concomitent pe toate dispozitivele mobile în timp ce le plimba pe străzile Berlinului într-un cărucior.

  Inițial, ai spune că n-ai cum să păcălești aplicația printr-o astfel de soluție. Însă, se pare că te înșeli. Asta pentru că, Google Maps vede respectivele telefoane drept terminale mobile pe care șoferii le au pe bordul mașinii în timpul în care se află în trafic.

  Google Maps analizează viteza, locația și alte date de acest tip. Apoi, generează o hartă în timp real pentru tronsonul pe care te deplasezi. Așa se face că, pentru că telefoanele se deplasau pe roți, la o viteză destul de mică, aplicația s-a înșelat și a raportat, în timp real, hărți cu ambuteiaje. Astfel, traseele verzi s-au făcut roșii, iar utilizatorii au fost induși în eroare.

  Ce spune Google despre experimentul Google Maps cu 99 de telefoane

  ”Fie în mașină, într-un căruț sau pe o cămilă, apreciem să vedem modul creativ prin care utilizatorii folosesc Google Maps. Asta pentru că ne ajută să facem hărțile să meargă mai bine în timp.” Așadar, Google nu s-a arătat deranjat de problema provocată de artistul Simon Weckert, ci mai degrabă s-a amuzat.

  Experimentul nu a pus cu nimic în pericol siguranța participanților la trafic. Asta pentru că Simon a plimbat telefoanele în căruț mai mult pe străzi pustii. Iar acest lucruu reiese inclusiv din video.

  Ce părere ai despre experimentul artistului din Berlin. Crezi că, de fapt, de multe ori Google Maps este indus în eroare de diferiți factori și de asta mai dă erori când te afli în trafic? Tu ce aplicație de navigație folosești cel mai des și de ce? Scrie-ne părerea ta în comentarii!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.