More

  LG nu mai participă la MWC 2020 din cauza coronavirus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG nu mai participă la MWC 2020. Motivul ar fi virusul Corona care se răspândește tot mai mult de la o zi la alta. LG Electronics spune că monitorizează îndeaproape situația cu privire la răspândirea coronavirus.

  Organizația Mondială a Sănătății a declarat stare de urgență globală, dat fiind că virusul continuă să se extindă în afara Chinei.

  LG nu mai participă la MWC 2020 – O fi coronavirus un pretext

  Zilele trecute, LG Electronics a raportat vânzări slabe pentru Divizia LG Mobile, dar și o pierdere financiară foarte mare pe fondul marketingului necesar pentru seria flagship. Producătorul a precizat la CES 2020 că anul acesta va avea o revenire nemaipomenită pe piața de telefoane. Însă realitatea arată cu totul altceva.

  ”Cu siguranța angajaților, a partenerilor și a consumatorilor în minte, LG a decis să se retragă de la expoziția și participarea la MWC 2020 la finalul acestei luni în Barcelona, Spania.”, este mesajul pe care îl transmite compania.

  De asemenea, LG spune că ”va susține evenimente separate în viitorul apropiat să anunțe produsele pentru 2020.” Însă, la drept vorbind, nu se aude nimic fenomenal despre produsele pe care LG Mobile vrea să le lanseze anul acesta. De aceea spun că, prezența coronavirus ar putea fi un pretext. E posibil ca producătorul să nu poată să țină piept Samsung, Xiaomi sau Oppo la târg și a decis să facă un pas înapoi.

  Decât să aibă cheltuieli neprevăzute care să coste din nou divizia pe termen lung, LG decide să se retragă.

  ”Decizia înlătură un risc de expunere a sute de angajați LG la călătoriile internaționale care au devenit deja mai restrictive pe măsură ce virusul continuă să se extindă peste granițe.”, mai adaugă LG în comunicatul de presă.

  Zilele trecut se zvonea că și ZTE se retrage de la MWC 2020

  Însă, într-un comunicat de presă transmis astăzi, compania anunță că va participa la MWC 2020 așa cum era planificat. În schimb, ZTE a adoptat o serie de măsuri de preveniție, control și siguranță mult mai puternice.

  Compania spune că se va asigura că angajații din China, și nu numai, nu au simptope de coronavirus. Dar și că nu au călătorit în China în ultimele 2 săptămâni înainte de venirea la MWC. De asemenea, fiecare angajat trebuie să se autoizoleze timp de 2 săptămâni pentru a se asigura că sănătatea sa nu pune în pericol echipa.

  Regulile se impun inclusiv directorilor executivi ai companiei. ZTE mai spune că standul și echipamentele de la MWC vor fi dezinfectate zilnic.

  Și, nu în ultimul rând, persoanele din staff vor fi în principal din Europa, nu din China.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.