More

  Motorola Razr a picat testul de rezistență a balamalei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  CNET și-a propus să testeze noul telefon pliabil de la Motorola până la 100.000 de plieri. Însă, Motorola Razr a picat testul de rezistență la 27.000 de plieri, adică la puțin peste ¼ din cât se aștepta.

  În 2017, un studiu realizat în SUA arăta că americanii își verifică telefoanele în medie de 80 de ori pe zi.

  În acest scenariu, balamaua Motorola Razr ar ceda înainte să împlinească telefonul un an de zile. CNET a testat noul Razr prin mii de plieri la rând cu ajutorul unui echipament numit Foldbot, produs de SqareTrade.

  Anul trecut, publicația a testat și Samsung Galaxy Fold cu aceeași mașinărie. Testarea la acel moment a durat 14 ore, iar telefonul a rezistat la 119,380 de plieri. La fel ca în cazul Motorola Razr, obiectivul era să se ajungă la 100.000 de plieri.

  Motorola Razr a picat testul de rezistență a balamalei după 4 ore

  Realizatorul experimentului a fost nevoit să oprească testarea la doar 4 ore după pornire. Asta pentru că balamaua Razr începuse să scoată un zgomot ciudat și să opună rezistență. De asemenea, după cele 4 ore, telefonul nu se mai închidea corespunzător.

  După 27.000 de plieri, ecranul Razr încă funcționa fără probleme. Balamaua a fost cea care a cedat prima. Ecranul Galaxy Fold a cedat până la finalul testării. Însă, din nou, experiementul a durat mai mult timp, iar mașinăria a fost calibrată să închidă telefonul până la capăt de fiecare dată. În cazul Razr, mașinăria plia dispozitivul doar până la jumătate.

  Am testat și noi Samsung Galaxy Fold timp de o lună de zile. Poți vedea review-ul complet într-un video dedicat pe canalul de YouTube Noobz.

  Ce părere ai despre Motorola Razr, în condițiile în care acesta costă cât două telefoane mid-range foarte bune? Ai investi într-un astfel de smartphone pliabil doar pentru nostalgie? Sau au prefera să cumperi un high-end flat, dar care să fii sigur că nu te lasă la greu după un an de utilizare? Lasă-ne părerea ta în comentarii și nu uita să ne spui ce telefon folosești în prezent.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.