More

  Spotify are acum 124 de milioane de abonați

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Consumul de podcast crește cu 200% de la an la an, iar Spotify are acum 124 de milioane de abonați. Compania a anunțat rezultatele pentru al patrulea trimestru din 2019, iar acestea par să fie promițătoare pentru realizatorii de podcasturi.

  Ca să fim și noi în tendințe, am publicat NoobzCast pe Spotify, iar în curând va fi disponibil și pe Apple Podcasts. Ceea ce înseamnă că de acum puteți asculta live-urile noastre despre teme din tehnologie și sub formă de podcast. Mulți dintre voi ne-ați spus că există seri de luni în care nu puteți fi live cu noi, dar vreți să ne ascultați când sunteți în drum spre birou. Așa că, ne am conformat și suntem și pe Spotify.

  Dintre cei 124 de abonați Spotify, 271 de milioane sunt utilizatori activi lunar. În ultimele 12 luni, consumul de podcast a crescut cu 200% de la an la an. De asemenea, Spotify a extins afacerea cu podcast-uri cu reclame Spotify Podcast prin inserții Streaming Ad. Cum de altfel a lansat ”Your Daily Podcasts” în mai multe țări din întreaga lume. În prezent, există peste 700.000 de titluri podcast disponibile pe platformă.

  Spotify are acum 124 de milioane, dar cum stă cu profitul și pierderea

  Veniturile totale pentru trimestru 4 din 2019 au fost în jurul sumei de 1.8 miliarde de euro. Profitul brut a fost de 522.1 milioane de dolari, iar pierderea de 84 milioane de dolari.

  Până la finalul primului trimestru din 2020, statisticile Spotify arată că ar putea exista între 279 – 289 milioane de utilizatori activi lunar și 126 – 131 de milioane de utilizatori. Până la finalul anului, cifrele ar putea urca la 348 milioane, respectiv 153 de milioane.

  Tu folosești Spotify pentru muzică sau podcasturi? Care este realizatorul tău de podcasturi preferat? De asemenea, lasă-ne lista ta cu recomandări muzicale, pentru cei care nu și-au făcut deja una pe platformă.

  Dacă ai propuneri de teme pe care le-am putea aborda în NoobzCast, le așteptăm în comentarii sau pe email la redactie@noobz.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.