More

  Samsung Galaxy Z Flip apare în reclamă la Oscar

  Cu doar câteva zile înainte de evenimentul Unpacked, Samsung Galaxy Z Flip apare în diferite videoclipuri, precum cel de la Oscar. Mai mult, acesta își mai face apariția și într-un videoclip care confirmă că modelul va fi disponibil inclusiv pentru piața din America.

  Samsung Galaxy Z Flip apare la Oscar

  Se știe de existența noului telefon pliabil de la Samsung de ceva vreme. Însă, nu a apărut niciun videoclip oficial al acestuia de la Samsung, până la teaser-ul apărut pe canalul ABC în timpul decernării premiilor Oscar. Deși reclama nu arată numele telefonului, toate caracteristicile acestuia duc spre Galaxy Z Flip.

  Spotul TV arată cum se deschide dispozitivul, iar apoi cum camera acestuia poate fi folosită pentru a plasa subiectul pe ecranul superior, în timp ce ecranul inferior poate fi folosit pe o suprafață plană pentru a face o poză.

  Apoi, reclama arată ecranul secundar de 1 inch care poate fi folosit pentru notificări atunci când telefonul este închis. Un alt detaliu interesant despre spot este faptul că acesta anunță clienții despre o cută în centrul ecranului principal. Cuta, după cum se arată în partea de jos a spotului publicitar, este o „caracteristică naturală a ecranului.”

  Reclama se termină cu data de 11 februarie, atunci când are loc evenimentul Unpacked 2020 în San Francisco.

  Telefonul va fi disponibil și pentru SUA

  GreatDeals SmartPhones a postat un video cu noul terminal cu clapetă, oferind și informații despre acesta pe parcursul filmării. În timpul pornirii telefonului, logo-ul AT&T apare pe ecran. Dacă până acum existau dubii cu privire la lansarea dispozitivului mobil în America, videoclipul a înlăturat aceste suspiciuni.

  În clip regăsim specificații ale terminalului. Precum cipul Snapdragon 855+, ecranul de 6,7 inch cu o rezoluție de 2,636 x 1,080 și stocare de 256 GB. Telefonul poate fi folosit dacă ecranul este parțial îndoit.

  Este de așteptat ca telefonul să aibă o memorie RAM de 8 GB, două camere principale și o singură cameră frontală de tip punch-hole. În plus, Z Flip nu dispune de slot microSD și nici de mufă jack pentru căști.

  Galaxy Z Flip va fi prezentat în cadrul Unpacked 2020, iar zvonurile sugerează că acesta va fi disponibil pentru pre-comandă după data de 14 februarie.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here