Samsung Galaxy Z Flip apare în reclamă la Oscar

Ciocan Andra
- 10.02.2020, 17:07 în Smartphones
12

SHARES
Samsung Galaxy Z Flip apare în videoclipuri înainte de Unpacked 2020

Cu doar câteva zile înainte de evenimentul Unpacked, Samsung Galaxy Z Flip apare în diferite videoclipuri, precum cel de la Oscar. Mai mult, acesta își mai face apariția și într-un videoclip care confirmă că modelul va fi disponibil inclusiv pentru piața din America.

Samsung Galaxy Z Flip apare la Oscar

Se știe de existența noului telefon pliabil de la Samsung de ceva vreme. Însă, nu a apărut niciun videoclip oficial al acestuia de la Samsung, până la teaser-ul apărut pe canalul ABC în timpul decernării premiilor Oscar. Deși reclama nu arată numele telefonului, toate caracteristicile acestuia duc spre Galaxy Z Flip.

Spotul TV arată cum se deschide dispozitivul, iar apoi cum camera acestuia poate fi folosită pentru a plasa subiectul pe ecranul superior, în timp ce ecranul inferior poate fi folosit pe o suprafață plană pentru a face o poză.

Apoi, reclama arată ecranul secundar de 1 inch care poate fi folosit pentru notificări atunci când telefonul este închis. Un alt detaliu interesant despre spot este faptul că acesta anunță clienții despre o cută în centrul ecranului principal. Cuta, după cum se arată în partea de jos a spotului publicitar, este o „caracteristică naturală a ecranului.”

Reclama se termină cu data de 11 februarie, atunci când are loc evenimentul Unpacked 2020 în San Francisco.

Telefonul va fi disponibil și pentru SUA

GreatDeals SmartPhones a postat un video cu noul terminal cu clapetă, oferind și informații despre acesta pe parcursul filmării. În timpul pornirii telefonului, logo-ul AT&T apare pe ecran. Dacă până acum existau dubii cu privire la lansarea dispozitivului mobil în America, videoclipul a înlăturat aceste suspiciuni.

În clip regăsim specificații ale terminalului. Precum cipul Snapdragon 855+, ecranul de 6,7 inch cu o rezoluție de 2,636 x 1,080 și stocare de 256 GB. Telefonul poate fi folosit dacă ecranul este parțial îndoit.

Este de așteptat ca telefonul să aibă o memorie RAM de 8 GB, două camere principale și o singură cameră frontală de tip punch-hole. În plus, Z Flip nu dispune de slot microSD și nici de mufă jack pentru căști.

Galaxy Z Flip va fi prezentat în cadrul Unpacked 2020, iar zvonurile sugerează că acesta va fi disponibil pentru pre-comandă după data de 14 februarie.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!