More

  Sony și NVIDIA se retrag de la MWC 2020

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony și NVIDIA sunt încă două mari companii de tehnologie care se retrag de la MWC 2020. Coronavirus pare să dea de furcă serios târgului de tehnologie din Barcelona, Spania.

  Săptămâna trecută, LG, Amazon și Ericsson au anunțat că se retrag, iar acum primim vești și de la Sony și NVIDIA. Cu toate astea, Mobile World Congress se va desfășura conform planului cu cei peste 2800 de expozanți rămași.

  ”Sony a monitorizat îndeaproape evoluția situației cu privire la noua epidemie de coronavirus, care a fost declarat urgență globală de către Organizația Mondială a Sănătății pe 30 ianuarie 2020.”, se arată în comunicatul de presă al Sony.

  ”Pentru că plasăm pe primul loc siguranța și bunăstarea clienților, partenerilor, presei și angajaților, am luat decizia grea de a ne retrage de la expoziția MWC 2020 din Barcelona, Spania.”, anunță Sony.

  Sony și NVIDIA se retrag de la MWC 2020, dar vor avea anunțuri de făcut

  Conferința de presă a producătorului japonez Sony va avea loc așa cum era programat, dar online. Astfel, cei interesați de noutățile Sony, pot urmări conferința de la ora 8:30am CET.

  NVIDIA a anunțat, de asemenea, în weekend, că se retrage de la MWC 2020. ”Am informat GSMA, organizatorii MWC Barcelona, că nu vom trimite angajații la evenimentul de anul acesta. Date fiind riscurile de sănătate din cauza coronavirus, asigurarea sănătății colegilor, partenerilor și clienților noștri sunt cele mai mari preocupări.”, scrie NVIDIA într-o postare de blog.

  ”MWC Barcelona est unul dintre cele mai importante conferințe de tehnologie din lume. Am așteptat cu nerăbdare să împărtășim munca noastră în AI, 5G și vRAN cu industria. Regretăm că nu participăm, dar credem că aceasta este decizia corectă.”, adaugă NVIDIA.

  ZTE pe de altă parte, deși nu va susține un eveniment de presă, va avea stand la MWC 2020. Însă, întreg staff-ul va respecta o serie de reguli destul de stricte cu privire la siguranța sănătății publice.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.