More

  SUA pretinde că Huawei are acces neautorizat la hardware-ul de rețea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Guvernul american nu arată semne de îmbunătățire a relației cu compania chineză Huawei. Mai mult de atât, SUA pretinde că Huawei are acces neautorizat la hardware-ul de rețea, după cum arată un raport. Rețeaua este folosită de către toate forțele de ordine din lume.

  Guvernul SUA pretinde că Huawei are acces neautorizat la hardware – Ce scrie în raport

  Raportul realizat de  The Wall Steet Journal sugerează că oficialii americani ne avertizează în legătură cu accesul ilegal al Huawei. Compania ar avea acces  neautorizat la toate rețelele de telefonie mobilă din lume, din acest moment.

  Cu toate acestea, WSJ mai arată că oficialii au păstrat acest lucru secret până la sfârșitul anului trecut. Apoi, informația a fost împărtășită cu Marea Britanie, Germania și alți aliați care folosesc Huawei pentru infrastructura de telecomunicații.

  Tot în raport se arată că echipamentele companiei chineze au fost introduse în echipamentele autorităților, precum stațiile de bază, antenele și alte obiecte de comutare. Oficialii americani susțin că acestea au fost concepute în mod intenționat de către Huawei pentru a avea un acces, de la distanță, mai ușor.

  Huawei a avut acces la echipamente timp de „mai bine de un deceniu”

  Oficialii mai pretind că Huawei a avut acces neautorizat la echipamentele de comunicații timp de 10 ani. Însă, nu există alte dovezi să susțină această presupunere. Desigur, compania Huawei a negat orice acuzație de spionaj care i-a fost adusă în urma raportului.

  Respingem cu empatie aceste ultime afirmații. Din nou, se repetă acuzații nefondate fără a furniza niciun fel de dovezi concrete„, spune Huawei într-o declarație pentru The Wall Street Journal.

  De menționat este faptul că premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a aprobat ca Huawei să-și folosească echipamentul 5G în infrastructura țării, luna trecută. În ciuda aprobării, Johnson a impus restricții companiei. Huawei nu poate fi folosit la nucleul pentru rețelele 5G din Marea Britanie.

  Huawei are acces la 35% din rețea și nu va fi folosit pentru construirea infrastructurii rețelei în zone sensibile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.