Coronavirus: impactul asupra industriei tehnologice

Ciocan Andra
- 19.02.2020, 12:00 în Evenimente
5

SHARES
Coronavirus: impactul asupra industriei tehnologice

Coronavirus: impactul asupra industriei tehnologice. Furnizorul de date analitice al TrendForce a publicat un raport prin care arată ce impact are coronavirus asupra producției tehnologice. Virusul Corona a provocat deja perturbări majore în întreaga industrie, anulând expoziții comerciale uriașe. Mai mult, este posibil ca și Apple să întâmpine probleme din cauza epidemiei.

Coronavirus: impactul asupra industriei tehnologice

Raportul împarte evaluările în componente individuale și în categorii de produse. Astfel, oferă o imagine de ansamblu asupra industriei tehnologice. De asemenea, ar putea oferi și unele sugestii despre ce se va întâmpla cu companiile individuale precum Apple. Iată câteva detalii din raport:

Ce prezice TrendForce despre Apple

Apple a fost avertizat că epidemia din China va însemna că veniturile vor fi mai mici. Gigantul tehnologic spune că producția și vânzările au fost afectate. Mai mult,  „aprovizionarea la nivel mondial de iPhone ar putea fi restriționată temporar„.

Apple este prima companie mare americană care afirmă că virusul Corona va afecta veniturile acesteia. Compania care a prevăzut venituri record de 67 de miliarde de euro în trimestrul curent, nu a dezvăluit ce venituri are până acum. „Nu ne așteptăm să îndeplinim țintele privind veniturile pe care le-am oferit pentru trimestrul lunii martie„, declară reprezentanți ai companiei într-un comunicat.

Din moment ce majoritatea magazinelor din China sunt închise sau funcționează cu un program redus, vânzările Apple vor fi mai mici. Deși site-urile noastre partenere iPhone sunt în afara provinciei Hubei, acestea funcționează mai greu decât am anticipat„, mai transmite compania Apple.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!