More

  iPhone 5G cu antenă personalizată, potrivit zvonurilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iPhone 5G cu antenă personalizată a apărut sub formă de zvonuri. Acesta fiind anul în care iPhone 5G de la Apple se va lansa. Anul a venit și, potrivit zvonurilor, Apple are de ales între două opțiuni pentru versiunea 5G a telefonului.

  Samsung a dezvăluit deja faptul că seria Galaxy S20 va avea suport pentru rețeaua 5G. Însă, doar modelul Ultra va suporta atât conexiunile sub-6 și mmWave.

  Fast Company raportează că Apple are de ales între cele 2 versiuni de modele 5G. Asta pe măsură ce Apple continuă să își facă planurile pentru iPhone 2020.

  Care sunt opțiunile pentru iPhone 5G cu antenă personalizată

  Compania încă nu s-a decis în legătură cu ce versiune de 5G va alege pentru modelul de iPhone. Conform zvonului, designerii obsedați de grosimea telefonului de la Apple au o antenă personalizată.

  Aceștia au cumpărat tehnologia de la Intel în urmă cu un an, ceea ce face ca iPhone 5G să fie mai elegant. Asta doar dacă Apple nu se va baza pe Qualcomm.

  Chiar dacă Qualcomm și Apple au făcut o înțelegere, Apple ar prefera să nu folosească prea multe componente ale altor companii pentru a nu le plăti mai mult. Faptul că telefonul va folosi un modem Snapdragon X55 pentru 5G, la fel ca telefoanele Samsung, este un fapt. Însă, compania încă nu a făcut o alegere înainte de producerea modelului.

  În cele din urmă, Apple va trebui să facă o alegere și să înceapă atât producția dispozitivelor, cât și a accesoriilor înainte ca acestea să fie scoase la vânzare în toamnă. O altă problemă pentru Apple este complexitatea tehnologiei 5G care încă este relativ nouă. Compania are și în prezent dificultăți în ceea ce privește propriul design de antenă în iPhone 4.

  De ce a cumpărat Apple tehnologia de la Intel

  Apple consideră că afacerile cu Intel au dus la alimentarea „grupului de tehnologii celulare” și că a ajutat la „accelerarea” creării de produse. Gigantul tehnologic a sugerat în repetate rânduri faptul că dorește să-și construiască propriul hardware celular. Asta pentru a avea mai mult control asupra soartei companiei.

  Intel nu ar fi avut alte opțiuni în afară de a-și vinde tehnologia către companie. Când Apple și Qualcomm și-au soluționat disputele și au semnat un acord pentru chipset-uri. Producătorul a negat necesitatea modem-urilor Intel în dispozitivele Apple.

  Nu este nicio coincidență faptul că Intel și-a anulat planurile pentru modem-urile de telefoane 5G. Acest lucru s-a întâmplat în doar câteva ore de la publicarea acordului.

  Compania a fost nevoită să-i convingă pe producătorii de dispozitive Android să le accepte modem-urile, fiind un lucru dificil din cauza dominanței Qualcomm sau să-și oprească o mare parte din activitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.