More

  Testează Samsung Galaxy S20 de acasă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Testează Samsung Galaxy S20, ca urmare a epidemiei de coronavirus, care continuă să mențină oamenii în carantină. Samsung permite testarea noilor telefoane acasă. Companiile din Asia se pregătesc de vânzări reduse, însă Samsung vine cu un serviciu de vizită la domiciliu. Serviciul are ca scop diminuarea scăderii vânzărilor.

  Testează Samsung Galaxy S20

  Reuters raportează că Samsung oferă un serviciu de livrare de smartphone-uri din linia Galaxy S20 pentru clienți, fără ca aceștia să fie nevoiți să le testeze în magazinele fizice. Telefoanele sunt testate timp de 24 de ore, după care angajatul care a livrat telefonul îl va lua înapoi.

  Introducem un nou serviciu, deoarece problemele legate de coronavirus ar putea duce la limitarea experienței în magazin,” spune o persoană apropiată inițiativei, pentru Reuters. Mai mult, serviciul este disponibil doar în unele zone din Coreea de Sud.

  În acest fel, compania își mai asigură și faptul că vânzările nu vor scădea prea drastic din cauza virusului Corona. Dar și faptul că utilizatorii se vor bucura de experiența telefonului, fără ca aceștia să-și pună sănătatea în pericol.

  Serviciul nu ar fi fost inventat doar din cauza coronavirus

  Samsung spune că oferă și un serviciu pentru reparații la domiciliu. Clienții pot solicita vizita unui inginer pentru reparațiile dispozitivelor pliabile, precum ecrane sparte sau calitate slabă a apelurilor.

  Așadar, nu se știe dacă apariția serviciului este doar o consecință a epidemiei sau este doar un plus pentru reasigurarea clienților care sunt preocupați de problemele dispozitivelor pliabile de la Samsung. Chiar și așa, vizitele la domiciliu pentru astfel de probleme nu este un concept nou.

  Sprint a introdus un program numit Direct 2 You în 2015, care dorea aducerea procesului fizic de cumpărare a unui telefon chiar în casele clienților. Programele de acest fel oferă cu siguranță un nivel mai plăcut de servicii pentru clienți. Însă, un serviciu apărut în plină epidemie este mai mult o strategie necesară.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.