More

  Jeff Bezos contribuie la combaterea schimbărilor climatice

  CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, contribuie la combaterea schimbărilor climatice. Acesta și-a anunțat intenția de a crea un nou proiect filantropic. Bezos dorește să investească aproximativ 10 miliarde de euro în finanțarea acestuia.

  Jeff Bezos contribuie la combaterea schimbărilor climatice printr-un nou fond

  Fondul se va numi Bezos Earth Fund, iar acesta inteționează să sprijine oamenii de știință, activiștii și ONG-urile implicate în schimbările climatice, alocând suma de 10 miliarde de euro. Mai mult, primele subvenții urmează să fie acordate în vară. Însă, acesta nu a oferit și alte detalii despre fond.

  Schimbările climatice sunt cea mai mare amenințare a planetei noastre. Vreau să lucrez alăcuri de alții, atât pentru a aprofunda modurile cunoscute, cât și pentru a cerceta noi feluri de combatere a impactului devastator al schimbărilor climatice pe această planetă pe care o împărtășim cu toții„, scrie Bezos într-o postare pe Instagram.

  În ciuda lansării acestui proiect, Jeff Bezos nu a sprijinit tot timpul această mișcare de prevenire a schimbărilor climatice. Mai mult, Amazon nu se poate mândri cu alte astfel de măsuri sau demersuri pentru prevenirea schimbărilor climatice.

  Proiectul ar fi demarat în urma unor presiuni

  Bezos a anunțat recent fondul împotriva schimbărilor climatice. Asta la scurt timp după ce angajații Amazon au constrâns compania să ia măsuri. De asemenea, există câteva aspecte ale fondului care sunt de la sine înțelese.

  De exemplu, Amazon a anunțat că va cumpăra 100,000 de dubițe electrice de la Rivian, o companie în care retailer-ul aduce o investiție de 700 de milioane de euro doar într-o rundă.

  O altă contribuție din partea companiei ar putea fi determinată și de serviciul de livrare Amazon Prime. Serviciul s-ar folosi de multe mașini poluante, care este un alt factor care influențează aceste schimbări de temperatură.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here