More

  BenQ lansează monitorul pentru designeri DesignVue PD3420Q

  BenQ lansează monitorul pentru designeri DesignVue PD3420Q. Acesta este prevăzut cu un ecran de 34” în format ultrawide 21:9. De asemenea, vine echipat cu tehnologia exclusivă BenQ AQCOLOR. DesignVue PD3420Q asigură funcționalitate Display P3 completă și acuratețe perfectă a culorilor încă de la livrare. Monitorul are un design atractiv ce a obţinut mai multe premii și este ideal pentru utilizatorii de sisteme Mac.

  DesignVue PD3420Q folosește un panou panoramic de 34” cu ramă deosebit de subțire. Acesta oferă rezoluție WQHD 3440×1440 cu suport VESA DisplayHDR 40 în format ultrawide 21:9. Astfel, asigură cu 33% mai mult spațiu pe orizontală pentru panourile cu instrumente și căsuțele de dialog. În plus, are o densitate a pixelilor mai mare decât în cazul ecranelor QHD în format 16:9.

  BenQ lansează monitorul pentru designeri, ideal pentru multitasking

  Formatul ultrawide este potrivit atât pentru multitasking, cât și pentru redarea a două imagini alăturate. Asta fără dezavantajele pe care le implică întreruperile cauzate de rame. Ca de altfel și fără să ocupe la fel de mult spațiu pe birou cum o face o configurație cu dual-monitor.

  Imaginile excelent redate de PD3420Q sunt colorate perfect. Totul mulțumită tehnologiei AQCOLOR. Aceasta produce 1.07 miliarde culori pe 10bit. Astfel se acoperă în proporție de 100% spectrul sRGB și respectiv 98% spectrul DCI-P3, cu o valoare medie Delta E ≤ 3.

  Fiecare unitate PD3420Q este calibrată individual din fabrică. Monitorul a primit certificări Pantone și CalMAN și suportă ICCSync pentru profile ICC, precum și HDR10 / SMPTE ST 2084.

  Monitorul poate fi utilizat inclusiv pentru CAD/CAM, animații, Darkroom, DualView și M-Book. Printre opțiunile lui se numără rotiţa de control Hotkey Puck Gen 2, capabilitate încorporată de switch KVM, moduri PIP/PBP și conexiuni DisplayPort, HDMI și USB-C multiple.

  BenQ PD3420Q este prevăzut cu soluții complete de protejare a ochilor. Acestea includ filtru de lumină albastră, tehnologie Flicker-free și o suprafață mată. Toate aceste beneficii contribuie la prevenirea oboselii pe parcursul sesiunilor prelungite de editare și creație.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here