More

  Netflix primește o nouă interfață, cu schimbări majore, pe Chromecast

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Chromecast este unul dintre cele mai ușoare soluții de a vizionare a filmelor și serialelor de pe Netflix cu o simplă atingere a ecranului telefonului. Astfel, Netflix primește o nouă interfață ce aduce îmbunătățiri majore, cu un design nou, recomandări de filme și nu numai.

  Netflix primește o nouă interfață cu un design interactiv

  Google Chromecast este un dispozitiv care se conectează prin portul HDMI al televizorului și-ți aduce serviciul de streaming pe orice televizor non-smart. Acesta se conectează la rețeaua de internet și poate fi gestionat cu ajutorul telefonului.

  Până în prezent, Netflix nu a avut un design prea animat pe Chromecast. În cazul în care utilizatorul nu viziona niciun conținut, logo-ul Netflix era afișat deasupra cuvintelor „Gata de difuzare„, în așteptarea unei difuzări.

  În prezent, ecranul simplist și monoton a fost înlocuit cu previzualizări ale serialelor, filmelor și ale producțiilor originale Netflix. Previzualizările sunt personalizate în funcție de vizualizările anterioare și preferințele de vizionare ale utilizatorului.

  Recomandările pentru filme și seriale se bazează, de asemenea, pe profilul selectat și pe preferințele acestuia. Acestea sunt afișate în colțul superior al ecranului, în partea stângă. Dar, noul design nu se oprește aici cu îmbunătățirile.

  Netflix Chromecast interfață

  Mai multe modificări ale design-ului Netflix Chromecast

  Acum, ecranul de încărcare afișează titlurile într-un mod mai vizibil și oferă informații despre sezon și episod. De asemenea, chiar și notificarea pentru „Episodul următor” a primit o modificare. Butonul ocupă acum mai mult spațiu în colțul inferior al ecranului în partea dreaptă.

  Însă, după spusele utilizatorilor de pe Reddit, Netflix nu a îmbunătățit și subtitrările, care uneori întârzie să apară la timp pentru unele redări de pe serviciul de streaming.

  Netflix nu a făcut un anunț oficial legat de aceste schimbări aduse interfeței, însă noul design este disponibil pentru majoritatea utilizatorilor de Chromecast, după cum arată discuțiile și postările de pe Twitter pe marginea subiectului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here