More

  Gadgeturi pe care să le oferi cadou unei femei

  Nu știi ce dispozitive ar putea fi pe gustul femeilor? Te putem ajuta noi! Iată o listă cu gadgeturi pe care să le oferi cadou unei doamne sau domnișoare, indiferent de ocazie.

  Gadgeturi pe care să le oferi și să le întregească

  Mânerele PopSocket sunt numai bune de oferit cadou unei fete! Acestea se lipesc de aproape orice mode de husă de protecție pentru telefon și vin în diferite culori, stiluri și modele. Mânerele sunt utile când vizionezi videoclipuri, asta pentru că poți ține mai bine telefonul în mână. Cum de altfel, ajută și la realizarea selfie-urilor.

  Google Home Hub este un alt gadget util. Display-ul inteligent dispune de Google Assistant și poate fi utilizat pentru vizionarea videoclipurilor pe YouTube, pentru prognoza meteo, știri și nu numai. Display-ul are și un difuzor pentru a putea reda muzica preferată. De asemenea, poate controla și alte dizpozitive inteligente din casă.

  Bijuteriile inteligente sunt un alt cadou potrivit pentru o fată. Bellabeat realizează de câțiva ani bijuterii inteligente superbe. Leaf Urban și Chakra Leaf se pot dovedi a fi cadouri ideale. Bijuteriile pot fi utilizate drept coliere, brățări sau broșe și vin cu o mulțime de funcții inteligente. Printre acestea se numără monitorizarea activității și a somnului sau monitorizarea menstruației.

  Fossil Carlie este un smartwatch hibrid, care vine cu funcții inteligente îmbrăcate într-un design clasic și simplu, asemănător unui ceas analogic. Acesta afișează notificări, poate monitoriza activitatea fizică și te poate trezi din somn printr-o funcție ce are rol de alarmă silențioasă. De asemenea, vine cu un set de brățări care să se potrivească cu îmbrăcămintea ei.

  Cameră instananee

  Camerele foto instantanee, un cadou perfect pentru a capta amintiri vii

  Camerele foto instantanee sunt un alt cadou potrivit pentru o fată. Un model ușor de folosit și bun este Fujifilm Instax Square SQ20. Pe un  ecran generos amplasat pe spatele aparatului, poți previzualiza fotografiile înainte de imprimarea acestora. Aparatul dispune de 16 filtre diferite, pentru poze artistice diverse.

  Dacă cititul face parte din hobby-urile ei, cumpără-i un e-reader Kindle Paperwhite. Este rezistent la apă, textul este clar mulțumită ecranului E-INK, iar cărțile pot fi „împrumutate” din librăria Kindle.

  Philips Wake-Up Light este un ceas deșteptător care simulează lumina răsăritului pentru a te trezi treptat, cu până la 40 de minute înainte ca alarma să pornească. Ceasul vine cu 5 sunete diferite din natură pentru alarmă. De asemenea, poate fi folosit și ca lampă pentru citit.

  Kit-ul de lentile Olloclip vine cu lentile fish-eye, wide-angle și macro pentru a capta poze interesante. Aceste lentile sunt ușor de folosit și sunt potrivite pentru o doamnă sau domnișoară căreia îi place să facă multe poze cu telefonul.

  Ochelari Felix Gray

  O pereche de ochelari pentru blocarea luminii albastre

  Lumina albastră produsă de dispozitive poate duce la dezvoltarea unor probleme de vedere și chiar la insomnii. Felix Gray realizează atât ochelari cu prescripție, cât și fără, care să te protejeze de luminia albastră.

  Știm cu toții cât de greu este să folosești un telefon la temperaturi scăzute, mai ales când purtăm mănuși. Chiar dacă nu sunt mereu cele mai elegante, mănușile pentru touchscreen sunt potrivite pentru încălzirea mâinilor, dar și pentru folosirea telefonului.

  Un alt gadget potrivit pentru o fată este un difuzor inteligent sau o boxă wireless. Amazon Echo împreună cu asistentul Alexa îți stau la dispoziție pentru redarea melodiilor preferate, pentru a răspunde la întrebări, pentru comanda de produse și multe altele.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here