More

  Facebook Stories pe Instagram: funcționalitatea este în teste

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Stories postate în Instagram este o funcționalitate experimentală care ar putea deveni realitate. În prezent, utilizatorii pot distribui pe Facebook doar Stories publicate pe Instagram. Funcționalitatea aceasta este disponibilă din 2017.

  Utilizatorii care folosesc Facebook mai mult decât Instagram nu au avut o asemenea unealtă. Facebook a început testarea acestei noi funcționalități pentru a permite postarea pe Instagram a Stories care au fost create pe Facebook.

  Jena Manchum Wong, cercetător de aplicații, a descoperit funcționalitatea experimentală de distribuire a Stories pe Instagram în setările din meniul de Intimitate al Stories. Dacă este activată, va apărea un buton care permite distribuirea Stories de pe Facebook  pe aplicația Instagram.

  Facebook a confirmat pentru publicația TechCrunch că testează o funcționalitate care să permită distribuirea momentelor speciale cu cei apropiați. Facebook și Instagram sunt două platforme cu un public diferit. Totuși, dacă sunt anumite povești pe care vrei să le distribui pe ambele platforme, funcționalitatea va permite acest lucru.

  Facebook Stories, Instagram Stories și WhatsApp Status au totalizat un număr de 500 de milioane de utilizatori prezenți zilnic pe platforme

  Reprezentanții Facebook au spus că platforma de socializare se va concentra și mai mult pe dezvoltarea și simplificarea modului în care Stories funcționează. Nu știm dacă această funcționalitate se va sincroniza pe platforme pentru a evita afișarea de două ori a acelorași Stories, dacă ai vizionat-o deja pe una dintre platforme.

  Crearea unei funcționalități de interoperabilitate a Stories este o ambiție mai veche a Facebook care a cuprins și unificarea aplicațiilor Messenger, WhatsApp și Instagram Direct. O astfel de reușită ar extinde criptarea end-to-end pe toate platformele, ceea ce presupune o protecție sporită a mesajelor transmise.

  Din păcate, această funcționalitate nu a fost privită cu ochi buni de către instituțiile guvernamentale. Reprezentanții statului se tem că aceeastă criptare ar putea ascunde activități criminale, iar această unificare ar face dificilă activitatea legiuitorilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here