More

  Call of Duty: Warzone, un nou battle royale gratuit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Call of Duty: Warzone este un nou battle royale gratuit. Jocul va concura cu PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fornite și Apex Legends. Jocul vine cu anumite caracteristici și mecanici care îl fac diferit față de celelalte jocuri.

  Ce oferă Call of Duty: Warzone jucătorilor

  Acțiunea din Warzone se desfășoară într-un oraș numit Verdansk, cu mai mult de 300 de puncte de interes și repere pentru recompense. De asemenea, jucătorii vor putea folosi vehicule precum ATV, rover, SUV, camioane și elicoptere.

  Jucătorii vor putea forma echipe de câte 3 atât pe console, cât și pe PC, ca și în Apex Legends. Jocul va include și posibilitatea de juca cu prietenii indiferent de platforma utilizată. Mai mult, nici progresul din joc nu va fi condiționat de platformă.

  Warzone oferă două moduri pentru jucători: obișnuitul Battle Royale și modul Plunder. Modul Battle Royale are o capacitate de 150 de jucători, urmăriți de gaz toxic până la micșorarea ariei de siguranță.

  În modul Plunder, scopul jucătorilor este să adune cât mai mulți bani de pe hartă din punctele de recompense sau să-i fure de la inamici. O alternativă o mai reprezintă și îndeplinirea unor misiuni în joc.

  Gulag, un mecanism unic de respawn

  Ce este diferit la acest battle royale este mecanismul de repawn numit Gulag. Mecanismul le permite jucătorilor care au murit să reînvie dacă vor câștiga o luptă 1-vs-1.

  Dacă coechipierii jucătorului își așteaptă rândul în Gulag, ei pot vedea lupta de la un balcon și-și pot ajuta coechipierul prin aruncarea pietrelor în inamic pentru a-l ameți.

  Jucătorii pot intra în Gulag dacă coechipierii au destule misiuni încheiate sau au câștigat suficienți bani în joc pentru relocarea lor.

  Warzone va conține multe misiuni în joc

  Misiunile din joc pot consta inclusiv în obiective simple de a deschide cutii de aprovizionare sau de a securiza locații împotriva inamicilor. Alte misiuni pot oferi avantaje unice în joc, precum posibilitatea de a vedea până unde va fi redus cercul înainte de închidere.

  De asemenea, banii pot fi folosiți pentru a cumpăra obiecte de la diferite puncte de cumpărare evidențiate pe hartă. Jucătorii pot cumpăra ucideri consecutive, token-uri de relocare pentru coechipieri, kit-uri de refacere a vieții și multe altele.

  Jocul va fi disponibil pentru PS4, Xbox One și PC. Pentru jucătorii care au deja instalat Modern Warfare, dimensiunea fișierului va fi cuprinsă între 18GB și 22GB. Pentru cei care nu au jocul instalat, fișierul întreg va avea o dimensiune cuprinsă între 83GB și 101GB.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.