More

  Apple Watch adaugă control parental și monitorizarea somnului

  Apple lucrează la noi caracteristici pentru wearable. Apple Watch adaugă control parental și monitorizarea somnului, potrivit informațiilor obținute de 9to5Mac. Mai mult, ar putea integra și o funcție care să detecteze nivelul scăzut de oxigen din sânge.

  Apple Watch adaugă controlul parental

  Până în prezent, doar un singur iPhone poate fi asociat cu mai multe smartwatch-uri Apple. Dar acestea nu pot fi folosite toate simultan, ci doar unul singur. Mai mult, orice ceas care este asociat cu telefonul trebuie să folosească același cont Apple. Acest lucru este în regulă pentru o persoană ce are mai multe dispozitive Apple Watch, însă nu și în cazul familiilor.

  Noua funcționalitate poate fi folosită doar de pe iPhone-ul părintelui, așa că nu este necesar ca și copii să aibă unul. Descoperirea realizată de publicația 9to5Mac le permite părinților să configureze smartwatch-ul copiilor, precum stabilirea contactelor de încredere.

  Funcționalitatea permite o setare suplimentară denumită Schooltime. Părinții o pot folosi pentru limitarea funcțiilor ceasului într-un anumit interval. De exemplu, părintele poate opri toate aplicațiile smartwatch-ului atunci când copilul este la școală.

  Monitorizarea somnului, o altă funcționalitate pentru wearable

  Compania a încercat, de-a lungul timpului, să integreze o funcționalitate de monitorizare a somnului, fără succes. Schimbarea ar putea veni odată cu watchOS 7.

  Aceleași informații de la 9to5Mac susțin că utilizatorii își vor putea seta diferite obiective pentru somn, de pe iPhone. Smartwatch-ul va monitoriza apoi somnul utilizatorului.

  Modelele actuale de wearable nu ar trebui să aibă o problemă în ceea ce privește detectarea mersului la culcare, trezitului din somn noaptea și trezitului de dimineață. Însă, rămâne de văzut dacă vor putea face diferența dintre somnul REM și non-REM.

  Caracteristicile vor fi disponibile pe Apple Series 6 și watchOS 7

  Nu este sigur dacă noua serie și noua versiune a sistemului de operare vor avea nevoie de un nou hardware sau dacă vor fi disponibile și utilizatorilor actuali.

  Un nou hardware este necesar pentru senzorii de detectarea a oxigenului din sânge și pentru monitorizarea somnului. În cazul controlului parental, ar putea fi nevoie doar de o actualizare de firmware.

  Mai este de așteptat până vom afla dacă zvonurile sunt sau nu adevărate. De obicei, noile modele de Apple Watch sunt anunțate de către companie la sfârșitul verii sau la începutul toamnei.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here