More

  Allview suspendă activitatea cu publicul până la final de lună

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview suspendă activitatea cu publicul până la final de lună. Producătorul de tehnologie brașovean a luat decizia ca urmare a situației actuale generată de Coronavirus COVID-19.

  Compania apelează la această măsură pentru a proteja angajații și clienții. Conducerea Allview a anunțat suspendarea activității cu publicul în perioada 13 – 31.03.2020, cu posibilitatea de modificare.

  Allview suspendă activitatea cu publicul – Măsurile de protecție nu se opresc aici

  Compania adoptând noi reguli interne: Produsele de service nu se vor mai recepționa în cadrul firmei. Acestea vor fi direcționate prin curier direct către service-ul Diangi.

  Igienizatoarele de mână au fost distribuite în toate birourile din cadrul companiei;

  Personalul din departamentul logistică a primit instruire suplimentară cu privire la utilizarea obligatorie a măștilor și mănușilor de protecție;

  Spațiile de birouri sunt dezinfectate zilnic;

  Comenzile online se vor desfășura normal pe www.allview.ro, iar termenul de livrare va rămâne neschimbat.

  Allview suspendă activitatea cu publicul, dar ia măsuri și pentru angajați. Compania a încurajat desfășurarea activității de acasă în cadrul departamentelor unde este posibil acest lucru.

  Service-ul autorizat Diangi modifică procedura de recepție a produselor

  Service-ul partener Allview, Diangi, a adoptat propriile mijloace de prevenire a Coronavirusului:

  Închiderea recepției fizice și colectarea device-urilor doar prin intermediul companiilor de curierat, urmându-se un protocol specific acestei noi situații;

  Instruirea personalului în vederea menținerii unui nivel adecvat de igienă prin utilizarea frecventă a soluțiilor dezinfectante puse la dispoziție de către companie, precum și a mănușilor de unică folosință;

  Dezinfectarea spatiilor de lucru în timpul fiecărei pauze dar și amânarea tuturor călătoriilor și întâlnirilor de afaceri.

  Diangi a adaptat fluxul operațional interdepartamental astfel încât să asigure continuitatea furnizării acelorași servicii de calitate chiar și în eventualitatea unui impact negativ ce ar putea fi generat de actuala conjunctură.

  Echipa Allview va adapta măsurile luate, zilnic, în funcție de evoluția situației din România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.