More

  Decizie Wizz Air: Cum recuperezi banii în urma zborului anulat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Decizie Wizz Air: Pandemia coronavirus determină inclusiv companiile aeriene să ia decizii radicale. Pentru că a crescut numărul zborurilor anulate, Wizz Air a automatizat procesul de rambursare a clienților afectați de pandemia COVID-19. Compania va încărca automat 120% din tariful original sub formă de credit de companie în conturile WIZZ ale clienților săi.

  În același timp, Wizz Air își va dezactiva temporar funcția de înregistrare a cererilor online. Decizia se aplică până cel târziu pe 14 aprilie 2020. Scopul este să se poată gestiona volumul de peste 100 de ori mai mare de anulări primite în ultima perioadă.

  Chiar dacă ar putea dura mai mult decât de obicei, toate cererile vor fi gestionate și clienții vor fi eligibili pentru o rambursare pentru zborul sau zborurile anulate. Asigurarea vine direct de la Wizz Air.

  Decizie Wizz Air: Agențiile de turism sunt rugate să contacteze centrul de apel al companiei aeriene

  Procesul automat de rambursare a banilor pentru agențiile de turism este dezvoltat cu prioritate mare. Însă, agențiile de turism sunt îndemnate să contacteze centrul de apel Wizz Air.

  Dacă ți-ai făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să iei legătura cu compania de la care ți-au achiziționat biletele.

  În această perioadă extrem de neobișnuită, compania aeriană vă roagă să aveți răbdare. De asemenea, să folosiți cât mai mult posibil platformele Wizz Air de gestiune individuală, accesibile din e-mail-uri primite. Asta pentru a minimiza traficul către centrele noastre de apeluri extrem de ocupate.

  Deși este în afara controlului Wizz Air, compania aeriană își cere scuze pentru neplăcerile pe care interdicțiile de călătorie și, implicit, anulările le-ar fi putut provoca și reasigură că gestionarea cererilor și rambursarea sunt o prioritate principală.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.