More

  League of Legends: Teamfight Tactics disponibil pe mobil din 19 martie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  League of Legends: Teamfight Tactics va fi disponibil pe dispozitivele mobile din 19 martie 2020. Este primul joc de acest tip lansat de Riot.

  Teamfight Tactics este primul joc pe care studioul Riot îl lansează pentru dispozitivele mobile. Este un teren nou pentru dezvoltator care, până în prezent, s-a concentrat pe jocurile pentru PC. Modul auto chess Teamfight Tactics va fi disponibil pentru dispozitivele mobile cu sistem de operarea iOS, cât și Android.

  TFT pentru mobil va fi oferit gratuit, la fel ca modul PC, pe care jucătorii îl pot accesa prin intermediul clientului League of Legends. Cei care nu sunt familiarizați cu mecanica acestui mod, aceasta este simplă. Toți campionii din League of Legends au devenit piese de șah. Fiecare partidă se desfășoară cu 8 jucători, mini-partidele desfășurându-se doi câte doi. Atunci când numărul de jucători este impar, un jucător va nimeri aleatoriu cu armata clonă a unuia dintre jucătorii rămași în joc.

  Campionii sunt cumpărați cu bani și așezați pe câmpul de luptă. Abilitățile acestora nu sunt controlate de către jucător. Cu fiecare rundă, fiecare jucător câștigă bani, cu ajutorul cărora cumpără noi campioni. Fiecare campion poate fi upgradat în momentul în care ai cumpărat 3 de același fel. Atunci când ai strâns 9 campioni de același fel, campionul respectiv ajunge la nivelul maxim.

  Teamfight Tactics împumută mecanici din League of Legends

  O altă mecanică prezentă în joc și împrumută din jocul League of Legends sunt itemele care sporesc forța unităților. Jucătorii pot vâna sau primi în anumite runde iteme, pe care le pot combina. Obțin astfel obiecte puternice care sunt folosite pentru sporirea forței echipei pe care o au.

  După fiecare rundă jucată împotriva unui alt jucător, în funcție de numărul de unități care răman pe tablă, dar și de nivelul acelor unități, cel care pierde va primi damage care îi va scădea viața. Jocul se termină în momentul în care rămâne un singur jucător. Fiecare partidă începe cu 8 jucători.

  Deși Teamfight Tactics este primul joc dezvoltat de Riot destinat dispozitivelor mobile, Riot a anunțat lansarea unei versiuni pentru mobil a jocului League of Legends, care se va numi Wild Rift. Jocul este programat pentru a fi lansat spre finalul anului 2020.

  În plus, Riot va lansa și Legends of Runeterra, un joc de cărți similar cu Heartstone, Artifact și Elder Scrolls: Legends, toate pentru dispozitivele mobile. Este un demers într-o direcție în care Riot nu excelează, dar dorește să fie prezent.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.