More

  Google Discover permite raportarea unor articole înșelătoare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Discover primește o îmbunătățire majoră pentru aplicația mobilă. Utilizatorii vor putea să raporteze mult mau ușor conținutul care nu este conform standardelor comunității. Va putea fi raportat conținutul care este fie înșelător, fie odios sau abuziv.

  Unii ar putea spune că nu este o funcționalitate tocmai nouă. Deși în mare parte au dreptate, noutatea constă în faptul că utilizatorul nu mai trebuie să treacă prin mai mulți pași pentru a raporta un anumit tip de conținut.

  Înainte, trebuia să mergi într-o filă nouă, să completezi mai multe câmpuri și abia apoi să trimiți sesizarea. Era un drum anevoios care tre scotea de pe pagina pe care te aflai. Iar fiind pe un dispozitiv mobil, nu este atât de facil ca atunci când navighezi de pe calculator.

  Secțiunea Discover este foarte apreciată mai ales de către utilizatorii Google Pixel și al aplicației Google, în general. Scopul Discovery este de a deveni sursa principală a utilizatorilor de unde aceștia preiau cele mai noi informații.

  Secțiunea Discover a trecut prin numeroase versiuni și aprimit multe îmbunătățiri. Scopul Google este de a oferi o experiență personalizată, bazată pe interesele utilizatorilor, dar în special să descopere ce alte interese poate avea utilizatorul din alte domenii.

  Algoritmul nu este simplu, iar Google se contruntă cu un volum foarte mare de conținut care este etichetat incorect. Utilizatorii sunt puși, astfel, în situația de a le fi oferit un conținut care nu se încadrează în sfera lor de interese. Prin urmare, Google a lansat o actualizare care combate o parte a aceastei probleme.

  Google Discover permite raportarea articolelor înșelătoare sau abuzive

  Este extrem de dificil să elimini etichetarea greșită a conținutului. Dar iată că Google oferă o unealtă puternică, pe care utilizatorul o poate folosi pentru a remedia chiar el această problemă. Utilizatorul poate să raporteze conținutul care este înșelător, nociv sau neconform cu standardele comunității.

  După cum spuneam, utilizatorul putea să raporteze conținutul nepotrivit, dar era un proces destul de greoi. Procesul a fost simplificat foarte mult. Pentru a raporta un element, utilizatorul trebuie să acceseze meniul care se regăsește pentru fiecare element de conținut. Meniul este amplasat în colțul din dreapta-jos al fiecărui articol și este reprezentat prin trei puncte verticale. Odată accesat, va apărea opțiunea de „Raportează conținutul”.

  Utilizatorul poate raporta conținutul ca fiind „înșelător sau senzaționalist”, „violent sau respingător”, „odios sau abuziv” sau „altele”. Dacă nu se încadrează în nicio categorie, iar alegerea este „altele”, procesul nu va permite utilizatorului să ofere explicații suplimentare cu privire la motivul pentru care a raportat conținutul, cel puțin în momentul de față.

  Google spera ca utilizatorii să ofere un feedback asupra conținutului care le este servit. Feedback-ul va ajuta Google la rafinarea și catalogarea corectă a conținutului incorect etichetat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.