More

  Foreo ISSA Hybrid: Cea mai bună periuță de dinți electrică

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Începând cu februarie anul acesta, folosesc Foreo ISSA Hybrid, o periuță de dinți electrică pe care o recomand tuturor. Sincer, deși sunt foarte mulțumită de Foreo Mini 3, de UFO Mini și Luna Play Smart, nu m-am așteptat să fiu atât de surprinsă de ISSA Hybrid.

  Am crezut că ultima mea periuță de dinți de la Oral-B, 10000N, este tot ce mi-ar trebui vreodată. Însă, m-am înșelat. Din ce punct de vedere, aflați din rândurile ce urmează. O să încerc să explic cât mai bine de ce cred că Foreo ISSA Hybrid este cea mai bună periuță de dinți electrică.

  Foreo ISSA Hybrid: De ce această construcție

  Până să folosesc această periuță de dinți electrică, nu m-am gândit că materialele din care este construită o periuță sunt atât de importante. Majoritatea periuțelor de dinți electrice de pe piață au o construcție din plastic. Cel mult, au silicon pe mâner, dar nu și pe capătul de rezervă.

  ISSA Hybrid, în schimb, este îmbrăcată complet în silicon. Capătul periei este confecționat din silicon și polimer PBT ultra igienic și hipoalergenic. Proprietățile naturale ale acestora nu permit reținerea bacteriilor.

  Cei care mă urmăriți de mai multă vreme, știți că am avut aparat dentar. Ei bine, după ce mi l-am dat jos, am experimentat inflamări ale gingiilor. De cele mai mult ori acest lucru se manifesta în urma periajului de seară.

  Din cele analizate, am ajuns la concluzia că periuța de dinți electrică folosită era mult prea dură cu baza dinților. Desigur, spală bine și aceasta, de aceea încă o mai folosesc, însă, senzația de iritație este destul de neplăcută dacă o folosesc prea des. Astfel, am ajuns să folosesc alternativ Foreo ISSA Hybrid cu Oral-B 10.

  Această periuță de dinți sonică din silicon e blândă cu dinții, dar mai ales cu gingiile. Pentru mine, periajul dentar e o rutină de peste 10 minute, care suprinde curățare cu irigator bucal, periajul dinților, cel al limbii și obrajilor și, la final, clătire. Doar dacă mă grăbesc foarte mult, durează 3 minute, cât recomandă specialiștii.

  Nu spun că asta trebuie să facă toată lumea, dar doar așa am ținut în ultimii 3 ani de zile cariile la distanță. Pentru că acum 3 ani nu foloseam cele mai bune periuțe de dinți, în 3 luni de când mi-am pus aparatul dentar a apărut prima carie la baza unui dinte.

  ISSA Hybrid

  Periajul la baza dinților este esențial

  Majoritatea persoanelor periază dinții doar pe suprafața vizibilă. Nu iau în calcul și resturile de mâncare dintre ei sau de la baza lor. S-a demonstrat de-a lungul timpului, prin diferite studii de caz, că un periaj clasic nu reușește să curățe dinții în proporție de 99 – 100%.

  De aceea, medicii dentiști recomandă folosirea periuței de dinți electrică împreună cu un irigator bucal. Același lucru îl recomand și eu. Nu pot spune că am ajuns să folosesc irigatorul bucal ideal, dar acum am unul de familie, cu 4 capete, de la Oral-B. Dacă aveți și alte recomandări, le aștept cu drag în comentarii.

  Revenind la modul în care periază Foreo ISSA Hybrid, trebuie să precizez că e o plăcere să mă spăl pe dinți. Perii interiori din polimer PBT ai periuței se ocupă de curățarea eficientă a dinților. În timp ce, perii exteriori, din silicon, masează delicat dingiile și împiedică perierea excesivă.

  Așa se face că, în ultimele săptămâni nu am mai experimentat sângerări ale gingiilor în urma periajului dentar. Pentru că aparatul dentar mi-a schimbat poziția dinților, inclusiv gingia a fost influențată/afectată. Acum, e mult mai sensibilă, iar dacă se întâmplă să mănânc alimente mai tari, precum mere, covrigi sau carne, pot avea dureri gingivale.

  Cu periuța aceasta de la Foreo mă declar foarte mulțumită de fiecare periaj dentar. Curăț resturile de mâncare cu irigatorul bucal, apoi perii între 3 – 10 minute dinții și cavitatea bucală, iar la final rămân cu o senzație plăcută, nu cu una dureroasă.

  Foreo ISSA Hybrid asigură foarte multe spălări la o singură încărcare de o oră

  Fantastic mi se pare că nu trebuie să încarc periuța sonică de prea multe ori. În cazul celorlalte periuțe de dinți electrice, trebuia să asigur încărcarea la 4 – 6 zile. În permanență trebuie să am o priză în baie dedicată încărcătorului, iar parte din spațiul de pe chiuvetă e ocupat de asta.

  În timp ce, periuța ISSA Hybrid se încarcă o oră pentru până la 365 de utilizări. Ceea ce înseamnă că, dacă te speli în medie 3 minute la un periaj, de 2 ori pe zi, timp de trei luni de zile, cel puțin, nu ai treabă cu încărcarea.

  Majoritatea celor care au renunțat la a mai folosi periuță de dinți electrică au reclamat încărcarea periodică. De multe ori, aceștia se trezeau că nu aveau baterie pentru periajul dentar atunci când se grăbeau cel mai mult.

  Ei bine, cu această periuță de dinți electrică de la Foreo încărcarea nu mai e o grijă. Producătorul recomandă perierea timp de 2 minute prin mișcări circulare. Eu vă recomand să rămâneți la minim 3 minute, iar periajul să fie efectuat exact cum ați folosi orice periuță clasică. Veți vedea că mișcările vor fi absolut naturare, dată fiind intensitatea pulsațiilor.

  Modelul ISSA Hybrid vine cu 8 viteze, iar un cap de perie poate fi folosit timp de 6 luni. Periuța costă aproximativ 700 lei, în funcție de unde o achiziționezi. În vreme ce, un cap de rezervă e 90 lei.

  Foreo ISSA Hybrid

  Foreo are modele de periuțe de dinți electrice pentru toate vârstele

  Pentru cei mici, poți cumpăra periuța ISSA mini Wild sau ISSA mini 2 Wild. De asemenea, dacă nu mai vrei periuță cu două tipuri de peri (silicon și polimer PBT), poți cumpăra și cap doar din silicon.

  În special pentru cei mici, perii din silicon sunt ideal. Nu numai că sunt blânzi cu dinții și gingiile lor, dar textura lor este și plăcut de utilizat. Periuța vine cu o husă specială pentru transport, astfel încât poate fi luată fără problemă în deplasare.

  Recomand Foreo ISSA Hybrid din toate punctele de vedere și aștept cu interes feedback despre aceasta în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.