More

  Service și asistență Samsung de la distanță în starea de urgență

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Service și asistență Samsung de la distanță în starea de urgență COVID-19. Samsung a luat toate măsurile necesare pentru a ajuta clienții care întâmpină probleme cu produsele lor în această perioadă. În articolul de față, găsiți toate informațiile necesare pentru cazurile în care produsele Samsung se defectează sau aveți nevoie de suport pentru anumite acțiuni după achiziționare.

  Dacă nu știați deja, Samsung a dezvoltat aplicația Smart Tutor, dedicată asistenței de la distanță. Dacă nu este vorba despre o problemă de ordin hardware, puteți oricând să apelați la service-ul de la distanță. De asemenea, specialistul Samsung care va intra în legătură cu dumneavoastră vă poate spune dacă e sau nu cazul să trimiteți produsul în service pentru mai multe investigații.

  Pe site-ul Samsung România găsiți toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la service-urile autorizate Samsung care se ocupă de reparația produselor.

  Service și asistență Samsung – Ce tip de ajutor primești în această perioadă

  Dacă ți-ai cumpărat un telefon Samsung nou, specialistul te poate ajuta să setezi contul Google sau Samsung. De asemenea, dacă sunt necesare actualizări de soft și aplicații, dar ai nevoie de ajutor, specialistul Samsung te poate ajuta.

  Există, de asemenea, cazuri în care se impune stabilirea unei copii de rezervă și revenirea la setările din fabrică. Pentru unele activități aveți tutoriale pe Noobz.ro, dar dacă nu vă descurcați singuri, apelați cu încredere la asistența de la distanță Samsung.

  Nu în ultimul rând, specialistul vă poate ajuta să setați conturi de email și evenimente. Cum de altfel, poate constata dacă sunt necesare și alte investigații în service-ul autorizat.

  Specialistul Samsung este la dispoziția clienților pentru o asistență directă și personalizată. Unele dispozitive necesită optimizarea setărilor sau utilizatorii au nevoie de sfaturi cu privire la anumite funcționalități. Avantajul este că toți pașii sunt afișați pe ecran, iar comunicarea se face fără impedimente.

  Alte situații în care poți apela la asistența de la distanță sunt: cele legate de semnal, baterie și optimizarea acesteia, conturile dumneavoastră și administrarea lor, conectivitate cu alte dispozitive la distanță (SmartThings) sau accesorii Wearables, transferul de date prin Smart Switch, precum și diferite alte situații pe care le întâmpinați cu telefoane Samsung și aveți nevoie de ajutor.

  Ține cont de trei aspecte dacă apelezi la asistența la distanță

  Service și asistență Samsung – Cum apelezi la specialist Samsung

  • 1. Descarcă și intalează aplicația Smart Tutor din Magazin Google Play sau Samsung Galaxy Apps.

  Dacă ai ultimul model de telefon Galaxy, aplicația preinstalată Samsung Members facilitează instalarea aplicației Smart Tutor;

  • 2. Deschide aplicația atingând iconița Smart Tutor;
  • 3. Atinge „Ok” după verificarea informațiilor;
  • 4. Citeşte și acceptă Termenii și condițiile, dacă ești de acord;

  Service și asistență Samsung

  • 5. Dacă ți se cere să actualizezi aplicația, urmează instrucțiunile afișate pe ecran;
  • 6. Sună un specialist Samsung la numărul 080087267864apel gratuit sau *8000apel tarifat în reţea. Solicită agentului asistenţă la distanţă și vei primi un cod PIN de 6 cifre;
  • 6. Introdu codul PIN;

  acord tehnician

  • 7. Ești conectat la serviciul de asistenţă la distanţă.

  Specialist Samsung nu poate face nicio acțiune în produs, dacă nu vrei asta

  Pentru fiecare acțiune a tehnicianului în ”Mesaje”, „Contacte” sau „Galerie foto”, se va afișa un mesaj de avertizare și vei fi întrebat dacă ești de acord ca agentul să acceseze aplicațiile respective. Acesta nu va putea controla dispozitivul de la distanță fără acordul tău.

  Dacă dorești să nu afișezi ceva privat cu agentul, poți face acest lucru chiar daca i-ai oferit inițial permisiunea. Cum poți realiza acest lucru:

  Coboară bara de notificări și atinge Smart Tutor Connection. Din meniul de blocare, dacă setezi “UNLOCKED”, afișajul nu va mai fi disponibil agentului. Dacă atingi “UNLOCKED” din nou, afișajul va fi din nou disponibil tehnicianului Samsung.

  Service și asistență Samsung

  Vine service-ul Samsung la tine

  Ai probleme cu telefonul, sunt necesare verificări în service? Nu-ți face probleme, tu rămâi la izolare, vine service-ul Samsung la tine. Ce trebuie să faci?

  Sună la 08008 726 78 64 sau *8000. Aici poți programa reparația sau poți afla mai multe detalii. Cum se desfășoară serviciul de colectare?

  Programările se fac non-stop (24/7). Stai acasă și la orice oră din zi și din noapte întâmpini probleme, poți suna la numărul de mai sus, iar un operator e pregătit să te îndrume în orice moment.

  Între tine și operator va avea loc o mică discuție. Îți va adresa câteva întrebări despre telefon, apoi va trebui să furnizezi date personale precum nume, prenume, adresa de e-mail, adresa fizică, etc.

  Înainte să apelezi numărul de call-center Samsung, îți recomandăm să verifici dacă telefonul mai este sau nu în garanție. Dacă e în garanție și defectul este acoperit, colectarea și reparația sunt gratuite. Dacă nu e în garanție, trebuie să achiți transportul și costul reparației. Însă, toate amănuntele îți vor fi furnizate de operator sau de personalul din centrul service autorizat Samsung.

  Dacă nu sunt din București, vine service-ul Samsung la mine?

  Chiar dacă telefonul este sau nu în garanție, nu îți face griji de preluare. Suportul va fi oferit indiferent de unde te afli, indiferent dacă telefonul este sau nu în garanție.

  Vei afla tot de la operator de la ce trebuie să incluzi în pachet, până la ora și data când va fi colectat pachetul. Dacă ești din București, un curier special de la un centru service autorizat Samsung va veni pentru a prelua pachetul. Asta se va întâmpla de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 18:00.

  Dacă nu ești din București, coletul va fi preluat de un curier extern care îl va livra într-un centru service autorizat Samsung. Statusul comenzii va putea fi urmărit prin AWB-ul care îți va fi transmis pe adresa de email comunicată operatorului.

  Pe site-ul Samsung România primești toate informațiile de care ai nevoie, indiferent de problema pe care o ai cu produsul tău.

  ATENȚIE! Nu permiteți accesul în produsele voastre de tehnologie niciunei persoane străine

  Folosiți doar mijloacele autorizate Samsung pentru asistența de la distanță. În acest articol găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, garantate de Samsung. În special în această perioadă suntem vulnerabili în fața pericolelor cibernetice. Apelați doar la servicii de asistență de la distanță garantate de producători.

  Noobz vă stă, de asemenea, la dispoziție pentru suport în comentarii sau prin mesaje private pe Facebook Noobz. Așa că, nu ezitați să ne scrieți. În măsura în care este posibil, încercăm să vă ajutăm să rezolvați problemele pe care le întâmpinați sau vă direcționăm către specialiști.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.