More

  Synology prezintă DiskStation DS220j la sub 1000 lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Synology prezintă DiskStation DS220j, un dispozitiv NAS ideal pentru varii situații. Îl poți folosi pentru stocarea în siguranță a fotografiilor, clipurilor video, documentelor și, în general, al tuturor datelor personale.

  DiskStation DS220j este succesor pentru modelul de succes DS218j. Produsul a fost proiectat ca soluție de Cloud personal ușor de folosit, destinată unui segment variat de utilizatori. Este un NAS ideal pentru utilizatorii interesați deopotrivă de accesibilitatea datelor și de siguranța acestora.

  Synology prezintă DiskStation DS220j – Bun pentru stocare și securitate date personale

  Echipamentul este prevăzut cu 2 locașuri de 3.5”. Acestea pot fi folosite pentru montarea a două HDD-uri sau SSD-uri SATA de până la 16TB, în configurație RAID 0 sau RAID 1. Synology DS220j este echipat cu un procesor quad-core pe 64bit tactat la 1.4GHz și cu 512MB memorie RAM DDR4. În acest fel, sunt asigurate viteze de lucru de până la 113MB/s atât la citire, cât și la scriere.

  Totodată sunt asigurate și resursele hardware necesare susținerii unui număr ridicat de servicii și aplicații. DS220j beneficiază de un suport software extins, conceput astfel încât să răspundă în mod adecvat tuturor cerințelor. Astfel prin intermediu sistemului de operare DiskStation Manager (DSM), se oferă acces la servicii esențiale, precum SMB, NFS, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, SNMP, LDAP sau CalDAV.

  Prin intermediul aplicațiilor DS audio, DS Photo și DS video se permite integrarea cu dispozitive mobile pentru acces rapid la conținut multimedia.

  DS220j poate fi uşor transformat în server de supraveghere video

  Acesta oferă suport pentru formatele MJPEG, H.264 și H.265. Iar pentru cei care își doresc și mai mult, producătorul pune la dispoziție o bibliotecă cu peste 150 de aplicații opționale, disponibile în mod gratuit, prin intermediul cărora sunt asigurate diverse funcții, precum backup, multimedia, securitate sau chiar productivitate.

  Așadar, dacă vrei un NAS modern, creat pentru stocarea în siguranță și accesibilitatea facilă a datelor personale, poți încerca DS220j.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.