More

  Huawei copiază magazinul online Samsung de la A la Z

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei copiază magazinul online Samsung de la A la Z. Stăm și ne mirăm că Huawei a primit interdicție să mai facă afaceri în Statele Unite ale Americii. Îl acuzăm pe ”rățoiul Trump”, cum le place unora să-l numească pe președintele american. Dăm vina pe Apple, că doar așa putea să rămână locul doi în lume, că alfel i-ar fi luat de mult fața Huawei. Dar nu vrem să vedem exact ceea ce este sub nasul nostru. Faptul că Huawei este un producător care copiază, copiază și copiazăăăăă!

  Ce e clar, e clar! Huawei P40 lite e copiat după seria iPhone 6 de la Apple. Nu o spun doar eu, au spus-o și mari guru ai tehnologiei și mai că ar recunoaște-o și Huawei. Dar stai, nu poate, că e cel mai mare și mai tare producător de tehnologie din lume. EL INOVEAZĂ, doar că nu vor americanii să-i recunoască meritele.

  Huawei P40 Pro seamănă cu Galaxy S20 de la Samsung. Dar, stați, că nu doar de aici s-a inspirat Huawei de la Samsung. Am una buna care vine imediat, numai să termin cu produsele copiate de la competiție.

  Huawei Matebook 13 seamănă cu MacBook de la Apple. Haideți, că și numele sună de zici că-s frați chinezi: Matebook, MacBook; Chin, Chen. Știți ce zic?

  Huawei FreeBuds sunt o copie destul de reușită a AirPods de la Apple. Atâta tot, că numele e inspirat de la Samsung Buds. Se puteau numi FreePods, dar probabil au lăsat denumirea pentru modelul următor.

  Huawei copiază magazinul online Samsung de la firul ierbii

  Mai vreți? Ei, lasă. Zic să mă opresc aici și să vă spun cum copiază Huawei România de la Samsung România. Nu de alta, dar așa e când stai în izolare. Consumi tot ce te-ar putea interesa de pe internet și mai mergi să-l asculți și pe cel care pe la începuturile tale pe nișa de tehnologie te inspira. Pentru că, deși ai început să-l vezi cu alți ochi și i-ai mai trimis semnale, încă speri că se îndreaptă și e mai atent la ceea ce le recomandă fanilor săi.

  Dar, știți cum e – speri mata, dar speri degeaba. Bag de seamă că muza mea de inspirație poartă ghinion Huawei România. Nu de alta, dar e deja a 3-a oară când îmi atrage atenția asupra unor nereguli Huawei. Acum, nu zic că oricine ar trebui să se priceapă la ce o să vă prezint. Însă, măcar un guru tech și un programator din echipa Huawei România ar fi trebuit să bage de seamă. Așa, nu mai aveam eu astăzi un material care să vă facă, din nou, pe mulți dintre voi să spuneți că sunt hater.

  Știați că Huawei România are un magazin online? Am aflat și eu ieri de la Buhnici. A zis că a fost rugat de cei de la Huawei să spună că au ei o promoție pentru ”D Series” pe magazinul lor online. Pentru câteva secunde, a uitat cum îi zice magazinului. Deși, n-ar fi trebuit să fie atât de greu să țină minte, că e copiat tot de la Samsung România.

  HuaweiMobileStore.ro! Căci despre el este vorba

  Copiat până în măduva codului de la SamsungMobileStore.ro. Cum, nu mă credeți? Păi haideți să vedem cum stau ele semețe până și meta keywords-urile copiate de la Samsung direct în codul meta al site-ului HuaweiMobileStore.ro. Vedem aici samsung, samsung galaxy s, samsung galaxy tab, samsung galaxy note, samsung gear, samsung level, telefoane mobile, smartphone, wearable, smartwatch, tablete, televizoare, tv, accesorii.

  Iar dacă mergem mai jos în footer, scrie mare și verde ”Google Code for Samsung Mobile Store Conversion Page”. Oups! Păi ce-ai făcut măi, Huawei. Tu, marele producător care inovează și rupe toate recordurile? Atât ai putut să inovezi, până ai luat ceea ce are Samsung România încă din 2013 și ai implementat la tine în 2020. Dar, Samsung România, știe?

  Bine, nu că m-aș aștepta ca cei care se ocupă de Huawei România să aibă timp de script, keywords și alte baliverne de astea care se transformă ușor în concurență neloială în online. Mulți sunt ocupați să ne blocheze pe noi pe Facebook. Că deh, e mai simplu să dai block, decât inspect înainte să trimiți unui influencer să facă teasing pentru o promoție pe care o ai în magazinul tău online.

  Cum e cu etica și deontologia

  Iar influencerul … eh, influencerul nu trebuie să știe el că ai copiat sau de unde ai copiat. La urma urmei, ce mai e aia etică și deontologie în ziua de azi?

  Iar acum să vă dau câteva informații tehnice despre cine se află în spatele magazinelor online Samsung România și Huawei România. Pentru că, se pare că la un anumit nivel, cele două au o legătură. SamsungMobileStore.ro aparține firmei ESTEP B2B SRL din 2013. Domeniul este înregistrat cu adresa de email pfapetrescu@gmail.com.

  HuaweiMobileStore.ro aparține firmei Skyphone B2B SRL, iar domeniul este înregistrat cu adresa de email pfapetrescu@gmail.com din 2016. Boom! Se pare că nenea Petrescu a făcut-o de oaie.

  Acum, el sigur știa ce face. Numai că Samsung România nu cred că are la cunoștință și sper că o să investigheze să vadă cum va fi afectat magazinul online Samsung. Nu de alta, dar pe indexare după cuvinte cheie, HuaweiMobileStore.ro v-am spus anterior ce listă keywords folosește.

  Am lucrat în agenție de digital, știu cum se fac website-urile, cum se fac magazinele online. Doar că, e drept că n-am dat până acum de un PFA sau un SRL care să vândă la două companii care se luptă cot la cot. Ceva etică și deontologie n-ar fi stricat nici la nenea Petrescu. Dar, ce să-i faci, n-ai cei face. Trebuie să mânânce și gura lui o pâine.

  Huawei copiază magazinul online Samsung. Ce părere aveți despre noua boroboață a producătorului chinez? Scrieți-ne în comentarii!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.