HP lansează imprimantele HP Neverstop Laser: Se încarcă în câteva secunde |

HP lansează imprimantele HP Neverstop Laser: Se încarcă în câteva secunde

NoobZ
- 14.04.2020, 15:43 în Periferice
0

SHARES
HP Neverstop Laser

HP lansează gama de imprimanta=e HP Neverstop Laser. Aceasta este dedicată în special persoanelor care lucrează în birouri mici sau celor care lucrează de acasă.

Neverstop Laser este o imprimantă laser cu încărcare rapidă, care îi ajută pe antreprenori să își eficientizeze activitatea. Imprimanta laser are un sistem unic de reîncărcare a tonerului în doar câteva secunde.

„Un studiu global recent a arătat că aproape 75% dintre proprietarii de IMM-uri europene afirmă că au nevoie de o imprimantă care să necesite eforturi minime de instalare și mentenanță.”, a spus Anneliese Olson, Global Head and General Manager HP Home Printing Solutions. „Prin eliminarea întreruperilor obișnuite de imprimare prin soluții inovatoare și de integrare digitală, HP Neverstop Laser le oferă antreprenorilor un avantaj competitiv pentru a-și transforma pasiunea într-o afacere prosperă.”

Caracteristici:

Toate modelele lansate din noua gamă HP Neverstop Laser

Gama HP Neverstop Laser este disponibilă în România la magazinele electro-IT de retail & online, la prețuri cuprinse între 200 – 330 Euro, în funcție de model.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!