More

  Au apărut căștile Razer Pikachu – Aviz fanilor Pokémon

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Au apărut căștile Razer Pikachu. Ele vin într-o cutie pokéball, lucru ce va atrage cu siguranță atenția fanilor. Nu mai există dubii că nu vorbim deloc despre o pereche de căști banale.

  Au apărut căștile Razer Pikachu

  Razer vinde căști fără fir perfecte pentru fanii Pokémon. În plus față de mugurii galbeni ștampilați cu imaginea lui Pikachu, setul este prevăzut cu o carcasă de încărcare în formă de pokéball. Căștile se vor lansa în China la prețul de 120 de dolari pe 16 aprilie.

  Căștile Razer vor avea o durată de autonomie de aproximativ trei ore după încărcare. Aceasta nu este o durată de viață foarte bună a bateriei, dar carcasa oferă până la cinci reîncărcări. Cu toate că nu sunt cele mai puternice căști pe care le puteți cumpăra, acestea oferă mai mult fler decât o pereche de căști obișnuită. Limpede ca lacrima este că veți întoarce cu siguranță priviri dacă veți purta acestea accesorii.

  La ce ne putem aștepta

  Căștile Pikachu au un driver de 13 mm fiecare, rezistență la apă IPX4 și Bluetooth 5.0. Butonul frontal se aprinde pentru a indica nivelul bateriei. De asemenea, carcasa vine cu o curea pentru încheietura mâinii.

  Chiar dacă căștile se fixează magnetic în porturile de încărcare, pagina produsului recomandă să nu aruncați Poké Ball către căști pentru a le „captura”. Pikachu este un Pokemon electric, dar dacă ești fan, deja știi acest amănunt.

  Carcasa de transport este elementul de atracție care te poate determina să dai banii pe produs. Cine nu ar vrea să ducă în geantă un mic pokéball drăguț?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.