More

  TikTok îmbunătățește controlul parental

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok îmbunătățește controlul parental, iar părinții pot stabilili restricții pentru conturile copiilor lor.

  Părinții pot limita timpul pe care copiii îl petrec în aplicație și pot dezactiva mesajele private. Mai mult, pot restricționa și conținutul pe care minorii îl pot accesa și care este considerat nepotrivit.

  TikTok îmbunătățește controlul parental

  TikTok îmbunătățește controlul parental cu o caracteristică care permite părinților să stabilească de la distanță restricții asupra conturilor copiilor. Noua caracteristică, numită Family Pairing, permite părinților să conecteze propriul cont la conturile copiilor. Astfel, părinții vor putea să dezactiveze mesajele directe, să activeze modul de conținut restricționat și să stabilească limite de timp pentru utilizarea aplicației.

  Actualizarea este un mare pas major pentru companie. În februarie 2019, Tik Tok a plătit 5,7 milioane dolari Comisiei Federale de Comerț a Statelor Unite ale Americii.  Amenda a venit în urma unor presupuse încălcări ale legii de confidențialitate a copiilor.  Platforma permitea utilizatorilor sub 13 ani să se înscrie fără acordul părinților. TikTok a făcut modificări pentru a respecta legislația și a adăugat funcții precum limite de timp pentru a oferi părinților un control mai mare asupra aplicației. TikTok a lansat aceste funcționalități și în Europa, sub numele de „Family Safety Mode”, la începutul acestui an.

  Care sunt noile modificări

  Actualizarea face ca aceste limite să fie mult mai ușor de stabilit. Odată ce două conturi sunt legate, părinții pot controla setările contului unui copil din propriul telefon. Anterior, restricțiile erau stabilite în aplicație pe dispozitivul copilului. TikTok a oferit coduri de acces, astfel încât unele setări să nu poată fi oprite fără acord parental. Desigur, această soluție a fost una de compromis, deoarece nu a pus controlul direct în mâinile părinților.

  Părinții vor trebui totuși să-i convingă pe copiii lor să fie de acord cu conectarea conturilor în cadrul noului sistem. Pentru a-l configura, părinții trebuie să scaneze un cod QR, care se regăsește în aplicația TikTok a copilului lor. Copiii vor putea dezactiva funcția în orice moment, dar întâmpină unele blocaje în acest proces. Părinții vor primi o notificare și vor avea șansa de a conecta din nou contul, în cazul în care a fost deconectat accidental.

  Împreună cu noile funcționalități, TikTok mai face o schimbare. Platforma dezactivează mesajele directe pentru toți utilizatorii sub 16 ani.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.