More

  Samsung Health Monitor vine pe Galaxy Watch Active 2

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Health Monitor a fost aprobată în Coreea de Sud. Aplicația măsoară tensiunea arterială atunci când este asociată la un smartwatch.

  Samsung Health Monitor îți măsoară tensiunea arterială

  Aplicația Samsung care măsoară tensiunea arterială pe smartwatch-ul său a fost aprobată pentru utilizare de Ministerul pentru Siguranța Alimentelor și a Drogurilor din Coreea de Sud.

  Numită Samsung Health Monitor, aplicația va fi disponibilă pe Galaxy Watch Active 2 în al treilea trimestru, potrivit Samsung.

  Producătorul sud-coreean spune că smartwatch-ul trebuie calibrat cu o manșetă tradițională utilizată pentru măsurarea tensiunii arteriale. Însă, utilizatorii nu vor trebui să utilizeze manșeta permanent,ci pot atinge pur și simplu smartwatch-ul în timp ce îl poartă pentru a-și măsura tensiunea arterială.

  Cum funcționează aplicația

  Măsurarea se face prin analiza pulsului de la senzorii de monitorizare a frecvenței cardiace. Apoi, software-ul analizează relația între orice modificări ale tensiunii arteriale și valoarea de calibrare pentru a determina nivelul tensiunii arteriale.

  Utilizatorilor li se cere să-și calibreze dispozitivul cu manșeta cel puțin o data la fiecare patru săptămâni. Această specificație vine în scopuri de precizie, a adăugat Samsung.

  Ministerul spune că aplicația Samsung îndeplinește toate criteriile unui contor automat de presiune arterială.

  În februarie, ministerul a revizuit ghidul de siguranță al aplicațiilor mobile pentru utilizare medicală. Astfel, a permis aplicațiilor să fie verificate separat de dispozitivele fizice precum smartphone-urile și tabletele.

  De la revizuire, 35 de aplicații pentru uz medical au fost avizate. Cele mai multe dintre acestea au fost destinate analizei CT și radiografiei.

  De asemenea, Samsung se ocupă de diverse domenii pentru a încuraja întreprinderile digitale din domeniul sănătății. Printre acestea se numără și dezvoltarea Centrului Medical Samsung alături de compania de telecomunicații locală KT. Aceasta utilizează rețele 5G pentru diagnostice digitale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.