More

  Apple AirPods Pro Lite ar putea avea un preț foarte bun

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noile AirPods Pro de la Apple s-ar putea lansa în mai. Potrivit noilor rapoarte, Apple ar fi pregătită să introducă un nou produs în categoria de căști wireless. După lansarea AirPods Pro din octombrie 2019, noile Apple AirPods Pro Lite ar putea avea un preț redus semnificativ.

  Zvonurile potrivit cărora un nou model AirPod ar putea să fie disponibil au apărut în urmă cu câteva luni. Apple AirPods Pro Lite au fost menționate de publicația taiwaneză DigiTimes în februarie 2020. Însă, numele nu a fost confirmat de Apple. Publicația enumeră o serie de produse Apple care și-au amânat termenele de producție din cauza izbucnirii pandemiei .

  Începând cu luna aprilie, Jon Prosser reînnoiește zvonurile potrivit cărora noul produs ar putea fi zărit la orizont. Prosser, cunoscut pentru prezicerile legate de Apple, a prezis lansarea noului iPhone SE în martie. Într-un tweet distribuit duminică, 19 aprilie, el scrie că Apple ar fi amânat calendarul lansării noilor căști până în luna mai. Evenimentul original din 31 martie a fost anulat din cauza coronavirusului.

  Tweet-ul arată că „Noile AirPods (care trebuia să fie la evenimentul din martie) sunt acum gata de lansare. Probabil alături de MacBook Pro, luna viitoare.”

  Apple AirPods Pro Lite sunt așteptate, mai ales cu un preț mai mic

  Deși nu știm ce caracteristici noi va avea AirPods Pro Lite, numeroase publicații au sugerat că exteriorul va fi asemănător cu cel al AirPods Pro (lansat în octombrie). Cu toate acestea, clienții ar trebui să se aștepte ca noul model AirPods să nu aibă unele dintre noile caracteristici de pe modelul Pro. Spre exemplu, ar putea să nu vină cu funcția de anulare a zgomotului.

  Unul din avantajele noului AirPods pare a fi prețul. Zvonurile sugerează că prețul se situează între 159 – 199 dolari. Vorbim despre un preț semnificativ mai mic decât cel al AirPods Pro de 249 dolari. Este de așteptat ca o altă opțiune cu costuri reduse să vină de la Apple, având în vedere lansarea noului iPhone SE. Telefonul este diponibil la prețul de 399 dolari și include Portret Mode.

  Dacă noile căști vor fi lansate în mai, Apple AirPods Pro Lite ar oferi caracteristici similare modelului precedent la un preț mai accesibil. Apple încă nu a confirmat zvonurile conform cărora un nou AirPod este în lucru. Însă dacă ar fi să ținem cont de palmaresul lui Prosser, fanii Apple ar putea fi surprinși cu o alternativă mai ieftină în doar câteva săptămâni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.