More

  Noi produse Apple vin în 2020: iMac, HomePod și Apple TV

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noi produse Apple vin în 2020. Vorbim despre un iMac reproiectat, un HomePod mai accesibil și un nou Apple TV, potrivit unui reporter de la Bloomberg.

  Mark Gurman a dezvăluit așteptările pentru seria iPhone 5G. Aceasta este programată să se lanseze în toamna anului curent. De asemenea, a vorbit și despre un MacBook Pro de 14 inch în timpul unei sesiuni Q&A pe Twitter.

  Apple pare să nu poată evita scurgerea de informații în timpul pandemiei COVID-19. În ultimele luni, mai multe persoane au dezvăluit planurile companiei atât pentru hardware, cât și pentru software.

  Noi produse Apple vor veni în 2020: 4 opțiuni pentru iPhone 12

  Gurman se așteaptă ca Apple să prezinte patru modele iPhone 12 în toamnă. Asta include un model de 5,4 inch, două modele de 6,1 inch și un model de 6,7 inch – toate cu suport 5G.

  Modelul de 5,4 inch și unul dintre modelele de 6,1 inch vor fi alternative mai accesibile la flagship-urile Apple, după iPhone 11, spune Gurman. Cu toate acestea, vor lipsi unele funcții de înaltă calitate.

  Aceste funcții includ un Scanner LiDAR, introdus pentru prima dată cu actualizarea iPad Pro din acest an și un ecran ProMotion de 120Hz. Gurman se așteaptă ca acestea să fie exclusiv pentru dispozitivele de 6,1 și 6,7 inch.

  Toate cele patru opțiuni pentru iPhone 12 vor avea un design nou, inspirat de iPad Pro, cu margini mai ascuțite și ecrane plate. Vor purta, de asemenea, sloturi mai mici, și difuzoare integrate în ramele lor, a spus Gurman.

  În ceea ce ține de Touch ID încorporat pe afișaj, Gurman spune că nu va fi disponibil.

  Noi produse Apple vin în 2020: iMac și MacBook Pro

  Apple este de așteptat să reproiecteze iMac anul acesta. Aspectul nu s-a schimbat din 2012. Gurman se așteaptă ca următoarea actualizare să aducă modificări „substanțiale”.

  El confirmă și zvonurile despre o nouă opțiune iMac de 23 de inch. În ceea ce privește dacă vor fi sau nu alimentate de ARM, în locul procesoarelor Intel, Gurman le-a spus urmăritorilor să „rămână atenți”.

  Jon Prosser, a declarat, marți, că un nou iMac este „aproape gata” de a fi lansat „literalmente în orice moment”. Prosser, cunoscut pentru prezicerile legate de Apple, a prezis lansarea noului iPhone SE în martie. Tot el a lansat zvonurile potrivit cărora un nou model AirPod ar putea să fie disponibil.

  Cu toate acestea, nu este clar dacă acesta este un iMac reproiectat sau o actualizare mai mică care va avea același aspect.

  Mult așteptatul MacBook Pro de 14 inch va debuta anul acesta, a reiterat Gurman. Este de așteptat să reflecte îmbunătățirile pe care Apple le-a introdus prima dată la sfârșitul lui 2019 cu MacBook Pro de 16 inch.

  Cei care intenționează să cumpere MacBook Pro de 16 inch poate ar trebui să aștepte. Gurman prezice că Apple își va reîmprospăta notebook-ul în octombrie sau noiembrie anul acesta.

  Potrivit lui Gurman, un nou Apple TV va veni în 2020. Va fi mai puternic decât predecesorul său, dar nu va susține niciodată un videoclip mai clar de 8K.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.