More

  Nokia are 10 smartphone-uri cu Android 10

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nokia are 10 smartphone-uri cu Android 10 și anunță actualizarea la Android 10 pentru Nokia 7.2, Nokia 3.2, Nokia 4.2 și Nokia 8 Sirocco. Până acum, 10 smartphone-uri Nokia au primit cea mai recentă actualizare Android: Nokia 7.2, Nokia 8 Sirocco, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2, Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView și Nokia 8.1.

  Utilizatorii Nokia vor beneficia de diverse funcții exclusive Android 10. Între ele enumerăm Dark mode, o temă foarte populară, ce permite schimbarea culorilor interfeței în nuanțe mai închise. Smartphone-ul este astfel mai confortabil de folosit în condiții cu luminozitate scăzută. Funcția Smart Reply anticipează mesajele utilizatorilor și sugerează răspunsurile direct, prin notificări, dar și acțiuni relevante. Un exemplu este folosirea Google Maps pentru a localiza o adresă primită.

  Mai mult, cu Android 10, utilizatorii Nokia vor avea mai mult control asupra setărilor de confidențialitate. Activitatea pe web și în aplicații, istoricul localizării și setările pentru reclame pot fi găsite toate în meniul Confidențialitate. Astfel, utilizatorii vor putea controla exact când să partajeze localizarea în aplicații. Pot alege întotdeauna, o dată, cât timp aplicația este în uz sau niciodată și vor fi notificați atunci când aplicațiile accesează locația. Asta pentru a putea controla în permanență accesul la datele din telefon.

  Gesture navigation este o funcție Android 10 care preia sistemul de navigare introdus cu Android 9 Pie. Acest lucru se obține prin introducerea gesturilor mai comode și mai inteligente.

  Nu în ultimul rând, Android 10 ajută utilizatorii să își stabilească obiceiuri digitale sănătoase, prin Family Link. Este funcția care le permite părinților să conecteze telefoanelor copiilor la propriul terminal. De asemenea, aceștia pot și să seteze diverse restricții de Bunăstare Digitală.

  Nokia are 10 smartphone-uri cu Android 10

  Smartphone-urile Nokia își păstrează poziția în topul telefoanelor cu cele mai rapide actualizări ale sistemului de operare. Cele patru smartphone-uri fac parte din programul Android One. Acestea dispun de trei ani de actualizări lunare garantate de securitate. De asemenea, dispun și de actualizări ale sistemului de operare timp de doi ani. HMD Global își consolidează astfel promisiunea cu privire la telefoanele Nokia care se îmbunătățesc constant. Conform unui studiu realizat de Counterpoint, HMD Global a fost cel mai rapid brand care a oferit actualizări ale sistemului de operare, pentru 94% din portofoliul telefoanelor Nokia, chiar și pentru telefoanele din segmentele entry-level.

  Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, Nokia 4.2 și Nokia 3.2 rulează Android 10. Cele două smartphone-uri Nokia lansate în cadrul MWC 2019, au revoluționat modul în care utilizatorii interacționează cu smartphone-ul. În special prin introducerea butonului special Google Assistant, oferind totodată cele mai noi inovații la un preț accesibil.

  Lansat în 2018, Nokia 8 Sirocco este un smartphone premium în ediție limitată, pe care utilizatorii se pot baza oricând. Nokia 8 Sirocco este unul dintre cele mai rapide smartphone-uri Nokia, având de asemenea certificarea Google, Android Enterprise Recommended. Actualizarea la Android 10 reprezintă cea de a doua actualizare majoră pe care terminalul o primește. Acesta a fost lansat cu sistemul de operare Android Oreo.

  Surprinde momente inedite cu Nokia 7.2

  Nokia 7.2 a fost primul smartphone din portofoliul Nokia cu o cameră triplă de 48MP. Camera este echipată cu tehnologie Quad Pixel și Optică ZEISS. Mai mult, Nokia 7.2 a introdus în premieră o serie de moduri bokeh ZEISS. Modurile sunt prezente exclusiv pentru smartphone-urile Nokia. Acestea recreează metoda prin care legendarele lentile ZEISS produc impact vizual ridicat și blur-ul specific. Având la bază punctele forte ale predecesorului său, Nokia 7.2 îmbină tehnologia PureDisplay și HDR mereu activ. Autonomia este de până la 48 de ore, iar designul este unul nordic atemporal. Nokia 7.2 este disponibil în culorile Cyan Green și Charcoal.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.