More

  Sony XH95 4K HDR Full Array LED este disponibil în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony XH95 4K HDR Full Array LED este disponibil în România în cinci dimensiuni diferite ale ecranului. Sony XH95 dispune de cele mai performante tehnologii pentru imagine și sunet de la Sony.

  Cu ajutorul procesorului de Imagine X Ultimate, calitatea imaginii este precisă și clară. Calitatea premium a sunetului este, de asemenea, un aspect foarte important în sesiunile de vizionare. Modelul XH95 beneficiază de Sound-from-Picture Reality, tehnologie care le oferă utilizatorilor sentimentul că sunetul vine direct din ecran.

  Noile televizoare XH95 vor continua să livreze intenția creatorilor cu Netflix Calibrated Mode, oferind conținut Netflix la calitate de studio. IMAX Enhanced aduce în fiecare locuință Experiența IMAX, prin trecerea la un nou nivel de vizualizare, audio și de proporție a imaginii.

  Sony XH95 cu Ambient Optimization

  Noile televizoare XH95 de la Sony vor beneficia și de Ambient Optimization (Optimizare Ambientală). ACeastă nouă tehnologie optimizează imaginile și calitatea sunetului în orice mediu. Va ajusta automat luminozitatea imaginii în funcție de lumina ambientală din cameră. Crește luminozitatea în camerele cu multă lumină și o scade în camerele întunecate, astfel încât oferă imagini perfecte. De asemenea, poate detecta obiecte din cameră, precum draperii sau mobilă care pot absorbi sau reflecta sunetul. Astfel, modifică acustica încât sunetul să nu fie compromis.

  Pe lângă Ambient Optimization, noile modele XH95 vor dispune de noul concept de design Immersive Edge. Pentru a crea și mai multă imersiune în vizionare, un stand discret a fost adăugat la marginile ecranului. Standul minimalist abia poate fi observat, oferindu-le utilizatorilor o experiență de vizionare îmbunătățită și neobscrucționată.

  Televizoarele XH95 vor avea inclus Android TV cu Google Assistant, Google Play Store și Chromecast încorporate. Acestea care oferă acces facil la conținut, servicii și dispositive prin această platformă complexă. Meniurile Sony pentru interfața de utilizare și control vocal sunt îmbunătățite pentru o utilizare zilnică mai ușoară.

  Cu dispozitivele care includ Google Assistant și Amazon Alexa, utilizatorii pot reda și controla videoclipuri de pe YouTube cu Google Home sau să schimbe canalul sau volumul, prin dispozitivele cu Amazon Alexa. Utilizatorii de Apple AirPlay 2 pot difuza filme, muzică, jocuri și poze către televizor direct de pe dispozitivele iPhone, iPad sau Mac. Tehnologia Apple HomeKit oferă o cale ușoară și sigură pentru ca utilizatorii să controleze televizoarele cu ajutorul dispozitivelor iPhone, iPad sau Mac.

  Preț și disponibilitate

  Modelele de televizoare XH95 vor fi disponibile în Romania de la începutul lunii mai cu prețuri începând de la 7.499 RON.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.