More

  Ultimul update Galaxy Buds aduce probleme de conectivitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ultimul update Galaxy Buds pe care l-a anunțat Samsung săptămâna aceasta aduce probleme de conectivitate. În mod normal, update-ul de firmware ar fi trebuit să aducă parte dintre funcționalitățile Buds+ pe Buds.

  De asemenea, ar fi trebuit să vedem îmbunătățiri în performanța conectivității și unele dintre cele mai tari lucruri de pe noile căști wireless, Buds+.

  Din păcate, se pare că mai mulți utilizatori s-au plâns că update-ul a adus mai multe probleme decât funcții pe Galaxy Buds.

  Ultimul update Galaxy Buds și ce reclamă consumatorii

  SAM Mobile spune că ”o parte vocală ” a utilizatorilor de Galaxy Buds s-au plâns online că după ultima actualizare de firmware, le-au fost afectate accesoriile. Aceștia spun că Galaxy Buds au început să se deconecteze frecvent de la dispozitivele sursă. Cum de altfel, există unele cazuri în care casca stângă a refuzat să mai funcționeze complet.

  Unii utilizatori au spus, de asemenea, că înainte de update, gesturile tactile ar fi funcționat corect. Însă, după ce au făcut update la ultima versiune, dispozitivul nu mai recunoștea gesturile. De alfel, un aspect destul de neplăcut dacă vrei să controlezi muzica sau podcasturile prin atingerea căștilor și să nu atingi smartphone-ul conectat.

  Update-ul se pare că a dat peste cap și sincronizarea senzorului de proximitate. Acest lucru a făcut să apară și problemele Ambient Mode.

  Ultimul update Galaxy Buds, anunțat în urmă cu doar 3 zile, trebuia să aducă compatibiletate Microsoft Swift Pair. Alte funcții ar fi fost Ambient Mode, integrare Spotify și nu numai. Toate aceste funcții sunt disponibile deja pe Galaxy Buds+.

  Pentru moment, Samsung nu s-a adresat cu privire la posibilele probleme semnalate de utilizatori în urma update-ului. Însă, rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoare.

  Dacă ați experimentat probleme după ultimul update, scrieți-ne în comentarii! Suntem interesați dacă problemele se manifestă și la consumatorii din România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.