More

  Oprah și Facebook fac echipă pentru absolvire

  Oprah și Facebook fac echipă pentru a găzdui o ceremonie de absolvire virtuală. Evenimentul este programat pentru 15 mai la orele 14:00 ET.

  Cum sfârșitul anului școlar se apropie cu pași repezi, iar pandemia nu pare că ar avea sfârșit, absolvenții nu au multe opțiuni. Astfel, Facebook face echipă cu Oprah Winfrey pentru a găzdui o ceremonie specială de absolvire online pentru liceele și universitățile din SUA.

  Evenimentul va recunoaște școlile și colegiile din fiecare stat. Acesta este programat să înceapă la ora 14:00 ET pe 15 mai. În afară de Oprah, vor fi alți invitați celebri care vor participa. Printre aceștia se numără Awkwafina, Jennifer Garner, Lil Nas X și Simone Biles.

  De asemenea, Miley Cyrus va interpreta melodia „The Climb”. Întreaga ceremonie va fi disponibilă pentru a fi vizionată pe Facebook Watch, cu highlights pe Instagram.

  Oprah și Facebook fac echipă – Studenții pot găzdui și petreceri de absolvire

  Studenții care doresc să găzduiască o petrecere privată de absolvire pot face acest lucru folosind Facebook. Va fi pregătit un hub virtual de absolvire. De asemenea, vor fi pregătite filtre personalizate care vor face experiența mai interesantă față de apelul video obișnuit.

  Noua aplicație Messenger Rooms a companiei va permite absolvenților să invite până la 50 de prieteni și membri ai familiei.

  Începând cu 11 mai, Instagram are planificată o serie de modificări. Absolvenții vor avea parte de experiențele obișnuite, precum voturile pentru “most likely” (cel mai probabil să …) și showcase cu portretele studenților. În aceeași săptămână, vor fi disponibile pachete de stickere noi și efecte de realitate augmentată pentru absolvenți.

  Aceștia le vor putea utiliza în poveștile și postările lor. În cele din urmă, atât Facebook, cât și Instagram vor introduce noi stickere muzicale pe teme de absolvire pentru utilizare în povești.

  Poate eforturile Facebook nu vor fi o mare consolare pentru studenții care au văzut cum ultimul an de liceu și colegiu se termină brusc, dar este, totuși, mai bine, decât nimic. Important este că vor putea să fie alături de prieteni și familie, chiar dacă nu se află fizic în aceeași încăpere.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here