More

  OPPO și Vodafone anunță un parteneriat extins

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OPPO și Vodafone anunță un parteneriat extins începând cu luna mai 2020. O gamă largă de produse OPPO va fi disponibilă în magazinele Vodafone din Europa.

  Colaborarea dintre cele două companii va oferi utilizatorilor mai multe opțiuni și va accelera adoptarea 5G pe piețele internaționale pe care este prezentă compania Vodafone.

  Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele online și offline Vodafone. Printre cele mai importante telefoane vor fi modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A.

  OPPO și Vodafone anunță un parteneriat extins – Prim pas

  Vodafone va introduce produsele OPPO pe piețele din Germania, Regatul Unit, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda. Cele două companii vor lucra susținut pentru a extinde disponiblitatea produselor OPPO în majoritatea piețelor Vodafone.

  „Suntem încrezători că produsele noastre inovatoare cu tehnologii avansate vor genera pentru Vodafone noi oportunități în era 5G. Viziunea Vodafone „împreună pentru un viitor mai bun” este compatibilă cu valoarea OPPO. „Benfen”- de a fi corecți și de a oferi calitate utilizatorilor, astfel că suntem nerăbdători să consolidăm o relație win-win de lungă durată, pentru a oferi utilizatorilor noștri un viitor mai bun în era 5G.” a declarat Alen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.

  „Dispozitivele performante OPPO împreună cu rețeaua performantă Vodafone vor oferi clienților multiple opțiuni când vine vorba de exploatarea potențialului tehnologiei 5G. Parteneriatul Vodafone cu OPPO aduce împreună portofoliul lor de produse atractive cu dezvoltarea noastră în 5G din piețele europene și nu numai.” a declarat Ahmed Essam, Group Chief Commercial Operations and Strategy Officer în cadrul  Vodafone Group.

  OPPO își produce majoritatea produselor in-house

  Cele mai multe fabrici ale companiei și-au reluat activitatea, OPPO asigurând livrarea produselor către Vodafone și garantând continuitatea livrărilor chiar și în perioda pandemiei.

  Ambele companii vor dezvolta platforme de vânzări online și vor asigura un suport continuu pentru clienți. OPPO va colabora cu Vodafone și pentru a oferi măsuri de siguranță ale angajaților și clienților și după ridicarea restricțiilor din retail.

  Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele Vodafone, din luna mai. OPPO vine în magazinele din Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.