More

  Vice va concedia parte din personalul global

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vice va concedia parte din personalul din global din caza pandemiei Covid-19. Într-un memo intitulat „The Course Ahead”, CEO-ul Vice Media Group, Nancy Dubuc, a anunțat o serie de concedieri de personal.

  Din 155 de angajați anunțați, 55 își vor pierde locul de muncă astăzi. Restul de 100 vor fi concediați în săptămânile următoare. Cifra cuprinde aproximativ 5% din numărul total al angajaților companiei.

  Dubuc citează „decizii dificile” în memo-ul său, menționând că Vice Media „a făcut absolut tot ce a putut pentru a proteja aceste poziții cât mai mult timp posibil, iar timpul și contribuțiile dvs. vor face pentru totdeauna parte din cine suntem și cine vom deveni. “

  Uniunea Vice a confirmat cifra. Aceasta a menționat că cei 55 de angajați provin din birourile din SUA. Ceilalți 100 vor fi din birourile internaționale ale companiei. Uniunea adaugă, contrar afirmațiilor lui Dubuc, că „Vice a refuzat în mod repetat să discute despre programele de partajare” care ar fi putut fi folosite pentru a reduce impactul asupra cifrelor.

  Vice va concedia parte din personalul global, ca multe alte companii

  Chiar dacă mai mulți oameni au stat cu ochii lipiți de ecranele computerului sau a televizorului, veniturile au scăzut în timpul pandemiei. The New York Times a raportat propriile lupte cu veniturile, chiar și pe măsură ce abonamentele digitale au crescut:

  “În conformitate cu un trend care a afectat alte organizații de știri în timpul pandemiei, The Times a atras cititori noi, în timp ce banii pe care i-a adus din publicitate au scăzut. Venitul general al anunțurilor a scăzut cu peste 15%, până la 106,1 milioane USD pe trimestru. Veniturile publicitare digitale au scăzut cu 7,9%, în timp ce veniturile publicitare tipărite au înregistrat o scădere de 20,9%.”

  Deși există cititori, companiile nu investesc în reclame pe timpul pandemiei. BuzzFeed, Vox și Bustle au anunțat fie concedieri, reduceri salariale sau a forței de muncă ale angajaților în ultimele săptămâni. Astfel, lăsând mulți să mediteze asupra viitorului presei digitale.

  Este adevărat că publicațiile suferă de fiecare dată când o ușoară rafală deranjează starea economiei.

  Recesiunea COVID-19 se simte diferit din toate punctele de vedere

  Pe lângă cele 36 de milioane de americani care au solicitat șomaj de la începutul crizei, pandemia a avut un impact extraordinar asupra tuturor aspectelor economiei. Nici măcar giganții publicitari precum Facebook și Google nu sunt imuni la efecte. Un raport de la sfârșitul lunii martie a menționat că gigantii ar putea înregistra o pierdere combinată de 44 miliarde de dolari din veniturile publicitare înainte de sfârșitul anului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.