More

  Lenovo lansează noile serii ThinkCentre M70, M80 și M90

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo lansează noile serii ThinkCentre M70, M80 și M90. Acestea răspund oricăror nevoi de calcul actuale. În plus, Lenovo oferă actualizări și pentru sistemele Tiny-in-one (TIO), lansând a 4-a generație de unități TIO22 și TIO24.

  Lenovo anunță și două stații mobile: ThinkPad P14s și ThinkPad 15. Aceste noi stații entry-level oferă raportul ideal între mobilitate și putere de calcul. Ele pot rula aplicații precum AutoCAD, Revit, SOLIDWORKS și altele, fără întreruperi.

  Modelele Tiny au o carcasă a cărui volum nu depășește un litru, iar toate celelalte modele desktop au dimensiuni reduse, pentru a ocupa cât mai puțin spațiu pe birou. Puterea de performanță este oferită de procesoare IntelP Core® vPro® de până la generația a 10-a. În timp ce tehnologia Lenovo ThinkShield oferă opțiuni de securitate digitală de ultimă generație.

  Lenovo lansează noile serii ThinkCentre – Toate modelele ThinkCentre Tower și SFF au opțiuni de securitate fizice

  Precum protecție Kensington și Smart Cable. Asta oferă siguranță dispozitivelor periferice atașate la carcasa desktopului, și protecție E-Lock, un mecanism care blochează carcasa pe interior, oprind astfel accesul la componentele interioare.

  Seria ThinkCentre M70 oferă raportul ideal între funcții esențiale, performanță și tehnologie avantajoasă. Noul All-in-one M70a îmbină eleganța unui PC AIO de 21,5 inci cu multe dintre funcțiile oferite de un M90a, mai voluminos.

  Seria ThinkCentre M80 oferă PC-uri mainstream cu procesoare Intel Core vPro de generație a 10-a pentru siguranță și performanță crescute.

  Seria ThinkCentre M90 oferă capacități premium cu procesoare Intel Core vPro i9 de până la generație a 10-a. Modul standby oferă funcții de economisire a energiei păstrând în același timp conexiunea utilizatorilor. Modelele M90 Tower și Small Form Factors permit conectarea unei alte unități de stocare pentru capacitate crescută și opțiune Flex-IO pentru conectarea unui monitor suplimentar prin USB Type-C, HDMI, DisplayPort sau VGA.

  ThinkCentre-in-One (TIO) este un PC modular atunci când este combinat cu desktopurile ThinkCentre Tiny. Acesta le utilizatorilor un sistem PC securizat. TIO22 de generație a 4-a și TIO24 de generație a 4-a sunt echipate cu cameră video și microfon și oferă flexibilitate de utilizare.

  Toate desktop-urile ThinkCentre sunt supuse unor teste riguroase. Inclusiv la zece proceduri Mil-Spec, precum variația de temperatură, umiditatea, șocul și vibrațiile.

  ThinkPad cu Intel vPro®

  Ideale pentru utilizatorii mobili, ThinkPad P14s și P15s au o durată de viață a bateriei de până la 14 ore, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a lucra oricând, de oriunde.

  Echipate cu procesoare Intel® Core™ de generație a 10-a, inclusiv cu modelul Intel Core i7-10810u, cu  viteză turbo de 4.9GHz, acest duo este conceput atât pentru utilizatorii AEC, cât și pentru utilizatorii CAD. În plus, acestea sunt echipate cu plăci grafice NVIDIA Quadro, WiFi 6, până la 2TB de stocare, sisteme Ubuntu și Red Hat Linux. Modelele P14s de 14 inci și P15s de 15 inci au ecrane UHD până la 4K cu Dolby Vision HDR și funcție X-Rite Pantone Factory Calibration Color pentru culori mai vii și imagini mai clare.

  În plus, cele mai noi adăugări la portofoliul ThinkPad vor fi disponibile în curând: modelele X1 Carbon de generație a 8-a, X1 Yoga de generație a 5-a, noile serii T, X și L. Adresând o gamă largă de utilizatori, portofoliul ThinkPad actualizat oferă funcțiile de securitate ale celei mai recente platforme Intel vPro® pentru a răspunde nevoilor și dorințelor utilizatorilor.

  Prețuri și disponibilitate

  Seria ThinkCentre M70 va fi disponibilă începând cu luna iunie 2020.
  ThinkCentre M70a AIO va fi disponibil începând cu luna iunie 2020.
  Seria ThinkCentre M80 va fi disponibilă începând cu luna iunie 2020.
  Seria ThinkCentre M90 va fi disponibilă începând cu luna iunie 2020.
  ThinkCentre M90a AIO va fi disponibil începând cu luna iunie 2020, la un preț pornind de la 1,099 dolari.
  ThinkCentre-in-One 22 Gen 4 (TIO22) va fi disponibil începând cu luna iunie 2020.
  ThinkCentre-in-One 24 Gen 4 (TIO24) va fi disponibil începând cu luna iunie 2020.
  ThinkPad P14s va fi disponibil începând cu luna mai 2020, la un preț pornind de la 1,599 dolari.
  ThinkPad P15s va fi disponibil începând cu luna mai 2020, la un preț pornind de la 1,579 dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.