More

  Sony lansează camera de vlogging ZV-1

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează camera de vlogging ZV-1 (menționată aici ca ZV-1). Vorbim despre o soluție ușoară, compactă și completă pentru creatorii de conținut video. ZV-1 combină funcționalitățile ușor de utilizat cu tehnologii de imagine care nu lasă loc de niciun compromis.

  Modelul ZV-1 are un senzor de imagine Exmor RS® CMOS 1.0-type, un cip DRAM și un obiectiv ZEISS® Vario-Sonnar T 24-70mm F1.8-2.8 cu deschidere mare a diafragmei, conturând astfel un efect bokeh frumos (fundal încețoșat), punând în evidență subiectul.

  Camera urmărește subiecții cu maximă acuratețe și viteză

  Aceasta utilizează sistemul inovativ de autofocalizare marca Sony. ZV-1 încorporează și cel mai nou procesor de imagine BIONZ X™ cu un circuit LSI front-end, oferind astfel imagini de înaltă rezoluție, dar și un zgomot în imagine extrem de redus, pentru calitate vizuală superioară.

  Noul model combină și tehnologiile excepționale în materie de imagine cu opțiuni audio versatile de înaltă calitate. ZV-1 este prima camera compactă Sony cu un ecran tactil rabatabil în lateral, în unghiuri multiple. Acest lucru face mult mai ușoară compoziția imaginilor în modul Selfie, dar și conectarea accesoriilor audio externe.

  Modelul ZV-1 integrează funcționalități video avansate, inclusiv înregistrare video 4K și stabilizare optică încorporată.

  Sony lansează camera de vlogging ZV-1: Modul Bokeh Switch

  Modelul ZV-1 oferă o soluție foarte simplă pentru comutarea rapidă între două niveluri distincte ale efectului de bokeh impregnat pe fundal în timpul înregistrării. Utilizând noua funcționalitate Bokeh Switch, deschiderea optică poate fi ajustată rapid pentru un background cu un efect de blur mai mare sau mai mic, fără a pierde focalizarea asupra subiectului.

  Localizat în partea superioară a camerei, butonul de Bokeh este ușor accesibil și face extrem de ușoară imortalizarea selfie-urilor și filmărilor cu propria persoană.

  Modelul ZV-1 face mai ușoară ca niciodată înregistrarea de review-uri de produs și conținut video similar, fără a mai fi nevoie de a poziționa mâna în spatele unui obiect pentru a direcționa focalizarea camerei în zona acestuia.

  Toate acestea, datorită noii setări Product Showcase, care permite tranziții rapide și fluide între chipul subiectului și obiectul plasat în fața obiectivului.

  Construită pe baza tehnologiilor de top Sony dezvoltate pentru seriile α™ (Alpha™) și RX

  Această nouă cameră compactă include opțiuni  de auto-focalizare (AF) avansate. Astfel, permite blocarea focalizării și urmărirea subiecului cu înaltă precizie și viteză, în timpul înregistrării.

  Camera vine cu funcțiile Real-time Eye AF și Real-time Tracking. Schimbările extreme în iluminare, trecerea bruscă din exterior, în timpul unei zile însorite, la interior în umbră nu reprezintă nicio problemă pentru ZV-1, datorită noii funcțiii de autoexpunere Face Priority (AE).

  Camera detectează și prioritizează fața subiectului și ajustează expunerea pentru a se asigura că fața subiectului este afișată într-o lumină ideală în orice mediu. Această tehnologie AE suprimă, de asemenea, schimbarea bruscă a expunerii atunci când subiectul se întoarce rapid de la cadru, eliminând astfel zonele supraexpuse sau pe cele subexpuse.

  ZV-1 oferă o știință avansată a culorilor re-proiectată pentru a optimiza tonurile pielii

  ZV-1 creează un ten neted și natural, menținând în același timp detalii in jurul gurii și ochilor atât în videoclipuri cât și în fotografii.

  Sony ZV-1 este bine echipat pentru a produce exact asta cu opțiuni audio fiabile și versatile.

  Microfonul încorporat al ZV-1 este unul cu 3 capsule. Acesta este proiectat pentru capta sunetul din față, permițând captarea clară a vocii subiectului. În timp ce minimizează zgomotul de fundal, în special atunci când aparatul foto este utilizat în modul selfie.

  Pentru un plus de flexibilitate, ZV-1 oferă, de asemenea, un jack standard de 35 mm pentru microfon (3,5 mm). Dar oferă și interfață Multi Interface Shoe™, ceea ce face ușoară conectarea unei game largi de microfoane externe. De asemenea, ZV-1 va avea în pachet și un accesoriu pentru protecție împotriva vântului. Acesta se poate atașa interfeței Multi Interface Shoe™ și reduce interferențele vântului.

  Sony lansează camera de vlogging ZV-1: Proiectat cu creatorii de conținut și cu vloggerii în minte

  Aceată cameră compactă (aproximativ 294g/105,5 mm x 60 mm x 43,5 mm) este prima cameră compactă Sony cu ecran LCD rabatabil în lateral în unghiuri multiple, permițându-le creatorilor să-și simplifice modul de lucru folosind un microfon extern, fără să fie nevoie de o echipament în plus.

  Utilizatorii pot opera confortabil ZV-1 cu o singură mână datorită grip-ului confortabil și butonului de înregistrare mare, situat în partea de sus a camerei pentru acces rapid la înregistrarea video, precum și o lumină de înregistrare în partea din față a camerei, care indică faptul că aparatul înregistrează activ.

  ZV-1 beneficiază de progrese majore în stabilizarea imaginii

  Când se înregistrează în modul HD (modul activ):

  Metodele de stabilizare optică și electronică sunt combinate pentru a reduce efectele mișcării de până la 11 ori  mai eficient decât în modul standard SteadyShot™.

  Când este filmat la rezoluție 4K cu modul de stabilizare optic SteadyShot (modul activ):

  Există o îmbunătățire a stabilizării de până la 8 ori mai mare decât cel standard SteadyShot. ZV-1 este, de asemenea, compatibilă cu shooting grip-ul GP-VPT2BT cu telecomandă wireless. Astfel, oferă stabilitate și confort suplimentar combinate cu o conectivitate fără cabluri..

  Transformă ZV-1 într-o cameră web conectând-o la PC prin USB. Acest nou software Sony pentru PC va fi disponibil din iulie 2020.

  Camera foto ZV-1 va fi disponibilă în Europa din iunie 2020, la un preț aproximativ de 3900 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.