More

  Samsung joacă un rol crucial în crearea iPhone 12

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung joacă un rol crucial în crearea iPhone 12. Compania a asigurat majoritatea comenzilor pentru afișajele OLED pentru iPhone 12, se arată într-un raport publicat miercuri.

  Seria de telefoane iPhone 12 este de așteptat să fie cea mai mare actualizare Apple din ultimii ani. Seria va veni cu un nou design de șasiu, ecrane OLED pe fiecare model și prima compatibilitate 5G de la Apple. Iar Samsung va primi, aparent, un profit destul de mare.

  Deși Samsung Display va primi majoritatea comenzilor, nu va fi singura companie către care Apple lansează comenzi. Atât LG Display, cât și BOE Technology vor împărți „comenzile rămase”, potrivit Digitimes. Samsung va produce 80% din comenzi.

  Samsung joacă un rol crucial în crearea iPhone 12

  Samsung a peodus mult timp ecrane pentru iPhone. Compania a fost singurul producător de afișaj OLED al Apple, începând cu iPhone X în 2017. Mai recent, Apple și-a extins lanțul de furnizare pentru a include LG și BOE ca producători de panouri. LG Display a fost adăugat în 2018, în timp ce BOE s-a alăturat anul următor.

  Adăugarea altor producători nu este neapărat ușoară pentru Samsung. În schimb, permite Apple să partajeze riscul producției între mai mulți furnizori. Dacă Samsung are o problemă, atunci Apple are ecrane de la LG și BOE pe care le poate folosi. Înseamnă, de asemenea, că Apple poate reduce riscurile în avantajul său.

  De exemplu, când LG Display s-a alăturat pe lista furnizorilor de ecran OLED, Apple a cerut Samsung să reducă cu aproximativ 9% suma pe care o percepe pentru aceste ecrane.

  S-ar putea ca Samsung să nu aibă capacitatea de a livra tot ceea ce Apple dorește pentru iPhone 12. Potrivit unui raport al lui Jon Prosser, unitățile iPhone 12 din acest an vor fi primele iPhone-uri care folosesc ecrane OLED pentru fiecare model. În ultimii ani, Apple a produs iPhone OLED și LCD. Samsung a spus că va înceta să producă ecrane LCD până la sfârșitul anului 2020.

  Samsung: Prieten sau dușman?

  Faptul că Apple continuă să se bazeze pe Samsung îi surprinde adesea pe observatorii din tehnologie. După cum detaliază cartea recentă Samsung Rising, Samsung poziționează frecvent Apple ca fiind primul său rival. Dar Apple, la rândul său, continuă să-i ofere oportunități de afacere. Aranjamentul, deși nu este ideal, se potrivește oricum ambelor părți. De remarcat este faptul că Samsung Display este o parte diferită a companiei față de divizia Samsung care produce telefoane.

  Samsung Display are capacitatea de a produce cantitățile necesare Apple. Faptul că Samsung ajută Apple prin furnizarea ecranelor înseamnă că profită de recompense atât timp cât iPhone este un succes. Potrivit unui raport de acum câțiva ani, Samsung beneficiază de mai mult de 100 de dolari din fiecare iPhone construit de Apple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.