Fundația Gates cumpără acțiuni Apple

Muche Ecaterina
- 1.06.2020, 15:13 în Evoluţie
16

SHARES
Fundația Gates cumpără acțiuni Apple

Fundația Gates cumpără acțiuni Apple. Organizația caritabilă ce aparține lui Bill și Melinda Gates a cumpărat peste jumătate de milion de acțiuni Apple în primele trei luni ale anului 2020, potrivit unui nou raport.

Dosarul SEC, raportat de Smarter Analyst, cea mai mare fundație privată din lume a achiziționat aproximativ 501.044 de acțiuni Apple în primul trimestru din 2020. În prezent, AAPL se tranzacționează cu 320,40 dolari.

Fundația Gates cumpără acțiuni Apple – Ironie?

Pe de o parte, faptul că „fundația privată cumpără stocuri de succes”, nu este chiar surprinzător. Dar cu siguranță a avut o tentă de ironie, având în vedere istoria dintre Apple și Bill Gates. În timp ce, co-fondatorul Microsoft și-a făcut renumele ca dezvoltator Mac, compania sa a avut dispute cu Apple de-a lungul anilor ’90. În 1995, ideea că un sfert de secol mai târziu Gates ar investi în Apple, ar fi părut absurdă.

Interesant este că Fundația Gates a tăiat și proprietăți în Berkshire Hathaway în timpul aceluiași trimestrului. Cea mai mare investiție din Berkshire Hathaway? Apple, desigur. Trebuie doar să arătăm că, oriunde te uiți în lumea financiară, există oameni care pariază pe gigantul de tehnologie în acest moment.

Sunt 10 ani de când Apple a depășit Microsoft ca fiind cea mai valoroasă companie de tehnologie din lume!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!