Sony Xperia 1 II 5G este disponibil la precomandă

NoobZ
- 2.06.2020, 12:19 în Smartphones
0

SHARES
Sony Xperia 1 II 5G

Sony Xperia 1 II 5G este disponibil la precomandă. Acesta este construit pentru viteză, oferă conectivitate 5G ultra-rapidă și un sistem cu trei camere foto ce beneficiază de tehnologia de top Sony Alpha.

Xperia 1 II vine cu tehnologia pentru camerele cu lentile interschimbabile din seria Alpha™. Sistemul cu trei camere foto oferă funcția de autofocus la o rată de 60 de calcule AF/AE pe secundă. Astfel, Xperia 1 II este primul smartphone din lume cu tracking continuu AF/AE pentru fotografiere rapidă la maximum 20 de cadre pe secundă. Este perfect pentru fotografia sportivă, a naturii sau pentru a surprinde copii care nu stau locului.

Această tehnologie, în combinație cu optica de calitate ZEISS, calibrată special pentru Xperia 1 II, le permite utilizatorilor să imortalizeze orice moment în cel mai mic detaliu. Asta indiferent cât de repede se derulează acțiunea din jurul lor. Cu funcția premiată Eye AF a Sony Alpha pentru animale și oameni , utilizatorii vor putea fotografia animalele de companie indiferent de unghiul ales. Totul se întâmplă datorită celor trei distanțe focale de 16 mm, 24 mm și 70 mm oferite de sistemul foto.

Pentru cei inițiați în arta fotografiei

Noul mod de fotografiere Pro cu tehnologie Sony Alpha are o interfață de utilizare ce asigură control manual pentru setarea ISO, a vitezei de fotografiere și a multor altor opțiuni.

În plus, cu un senzor Dual photo diode, un sistem de auto-focus care acoperă aproximativ 70% din suprafața senzorului, cu senzorul 3D iToF și cu noul senzor Exmor RS™ cu o mărime 1/1.7”, Xperia 1 II are o sensibilitate de 1,5 ori mai mare decât cel din generația anterioară. Astfel oferind un AF rapid care funcționează bine chiar și în condiții de iluminare scăzută, rezultând imagini de calitate înaltă, indiferent de situație.

Sony Xperia 1 II 5G : Modul Cinematography Pro, inspirat de CineAlta

Suportă fotografierea cinematică HDR high frame pe 10 biți, la 120 de cadre pe secundă și calitate 2K. Cum de altfel suportă înregistrarea cinematică 21:9 4K HDR la 24/25/30/60fps, îmbunătățind experiența cinematografică de fotografiere.

Utilizatorii pot apela și la funcția de autofocalizare tactilă. Cum anume? Controlând manual setări precum expunerea, balanța de alb, pentru o experiență profesională. În timp ce tehnologia inteligentă Sony de filtrare a zgomotelor ambientale reduce zgomotul și interferențele cauzate de vânt pentru o calitate audio mai bună.

Funcția Imaging Edge™ pentru Mobile

Conectează Xperia 1 II și camerele Sony permițându-le utilizatorilor să transfere fotografii pentru analizarea culorilor și nuanțelor cu acuratețe profesională.

Xperia 1 II poate fi folosit și ca un meniu secundar pentru camera Alpha prin intermediul funcției Imaging Edge. Astfel utilizatorii pot controla de la distanță compoziția, modul de focalizare, sensibilitatea ISO și alte setări.

Experiența de audiție autentică este dezvoltată în colaborare cu Sony Music Entertainment. Utilizatorii se pot bucura de calitatea audio foarte bună prin intermediul difuzoarelor frontale sau prin intermediul căștilor wireless sau cu fir cu ajutorul mufei de căști de 3.5mm.

Xperia 1 II este primul smartphone din lume cu tehnologia Sony 360 Reality Audio ce optimizează calitatea sunetului în timpul audiției în cadrul platformei audio globale TIDAL.

Xperia 1 II 5G

Sony Xperia 1 II 5G prezintă și DSEE Ultimate

O nouă tehnologie ce utilizează inteligența artificială pentru a oferi cea mai bună experiență de audiție și pentru a transmite mesajul artistului. Cum anume? Î Îmbunătățind automat frecvența audio și bit rate-ul, în timp real.

Display-ul este în format 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED cu o diagonală de 6,5”. Acesta oferă o experiență cinematică în timpul vizionării filmelor și gameplay fără limite. Pentru o experiență de gaming diferită poți conecta Xperia 1 II direct la controlerul wireless PlayStation®4 DUALSHOCK®4. Xperia 1 II poate fi transformat cu ușurință într-un dispozitiv de gaming pentru gamerii dedicați din întreaga lume.

Procesorul folosit de telefon este Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform. La pachet acesta dintâi vine cu Snapdragon X55 5G Modem-RF. Asta le permite utilizatorilor să se joace, să surprindă momentele importante, să facă transmisiuni live și să se conecteze într-un mod în care nu credeau până acum că ar fi posibil.

Totul se întâmplă cu viteze 5G multi-gigabit și o performanță îmbunătățită. Dar se întâmplă și cu o unitate grafică și o unitate centrală de procesare cu 25% mai rapidă decât cea a generației anterioare. Telefonul vine cu rezistență la umezeală, certificată IP65/68. Protecția este Corning® Gorilla® Glass 6. Bateria are capacitate de 4000 mAh compatibilă cu încărcarea rapidă, dar și cu încărcarea wireless.

Xperia 1 II este disponibil la precomandă începând cu 1 iunie, în variantele de culoare în negru și violet.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
TAGURI
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!